-
Ügyfél kapcsolattartó (szőlészeti-borászati) a Bí-bor-ász Kft.-nél , Dél-Dunántúl
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Bérautó ügyintéző
-
Boltvezető - helyettes
-
Tehergépkocsi veztő
-
Csőszerelő szakmunkás
-
Takarítás
-
Senior Full Stack Developer
2022. 08. 13
-
Karbantartó technikus
2022. 08. 11
-
Betanított munkás
2022. 08. 14
-
Betanított munkás
2022. 08. 14
-
Betanított munkás
2022. 08. 14
-
Betanított munkás
2022. 08. 14
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Nektarinos pite: 1 pohár kefir, 1 pohár cukor, 4 tojás, 1 citrom reszelt héja, és leve, 1 cs. vaníliás cukor, 2 pohár liszt, 1 cs- sütőpor, ½ pohár olaj, kb. 1 kg félkemény nektarin, sárgabarack lekvár. Összekeverjük a kefirt a tojást, cukrot, citromot, a sütőporos lisztet, és az olajat. A tepsit sütőpapírral kibéleljük, ebbe beleöntjük a masszát és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 4 perc után kivesszük, és megpakoljuk a cikkekre vágott nektarinnal. Visszatesszük a sütőbe, és kb. 25 percig sütjük. Még forrón átkenjük a tetejét vékonyan sárgabarack lekvárral, hogy szép fényes legyen.
Piaci árak: 2010. augusztus 4.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2010. 31. hét
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.