-
villanyszerelő
-
Bolti eladó és Webáruház kezelő
-
Shop eladó
-
Víz-, gáz-, szellőzés és központi fűtés szerelő
-
Budapest- Crystal női divat üzletben 8 órás eladó/ webshop asszisztens
-
Sales specialist / Üzletkötő
-
OPS asszisztens/diszpécser
-
Lángvágó
2023. 03. 31
-
Risk Engineer
2023. 03. 30
-
Oktatási sales szakember
2023. 03. 30
-
Client Service Director
2023. 03. 31
-
Karbantartó mérnök
2023. 03. 31
-
MES / IT Technikus
2023. 03. 31
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Sárgadinnye leves ínyenceknek: 2 közepes sárgadinnye, 1 liter tej, 1 dl tejszín, porcukor, rölt fahéj, vaniliás cukor,citromlé, 2 evőkanál durvára vágott mandula. Elkészítése: A sárgadinnye külsejét alaposan megmossuk, majd szárazra töröljük, és cikkcakkban kettévágjuk. A négy fél dinnye magvas belsejét kikaparjuk, a sárga belét pedig evőkanállal kikanalazzuk. A formás gömböcskékből félliternyit félreteszünk a többi dinnyebelet a hideg tejjel összeturmixoljuk, közben porcukorral, vaníliás cukorral, fahéjjal, és néhány csepp citrommal is ízesítjük. Turmixolás után belekeverjük a tejszínt, majd a sárgadinnye gömböcskéket. A dinnye héjába adagolva tálaljuk, durvára vágott mandulával díszítjük.
Piaci árak: 2010. szeptember 10.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2010. 36. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.