-
Bolti eladó és Webáruház kezelő
-
Építész műszaki előkészítő
-
Konyhai kisegítő
-
Panzióvezető (bentlakással)
-
Pasarét Club Büfé
-
KONYHALÁNY
-
Shop eladó
-
Termelési területvezető
2023. 03. 22
-
Értékesítő | Biatorbágy (Preimer Outlet), Playersroom
2023. 03. 22
-
Főkönyvelő
2023. 03. 22
-
Technikus (Coxiella Üzem)
2023. 03. 22
-
EHS Manager
2023. 03. 22
-
Autófényező pozíció 1 műszakban!
2023. 03. 22
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók:egy nagyobb tök fele (~ 2,5 kg), méz, fahéj, só, 1-1.5 liter húsleves, 1 vöröshagyma, 1 szál (5-6 cm) rozmaring, 200 ml főzőtejszín, fehérbors, só. A tököt tisztítjuk, daraboljuk, mézet csorgatunk rá, fahéjjal megszórjuk, és a sütőben megsütjük. Ezután a tök húsát kanállal kikaparjuk és lábosba tesszük. Ízlés szerinti mennyiségű húslevest adunk hozzá, a hagymát feldaraboljuk, és a leveshez adjuk. A rozmaring szálat is hozzáadjuk és borssal, sóval fűszerezzük. Ha megfőtt, botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a főzőtejszínt, és ropogósra pirított bacon szalonnával tálaljuk.
Piaci árak: 2010. okktóber 13.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2010. 41. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.