-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Személy- és vagyonőr
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Fogászati asszisztens
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Hentes
-
Pályakezdő vegyésztechnikus
2023. 09. 22
-
Áruösszekészítő | Szeged
2023. 09. 21
-
Ingatlantanácsadó / ingatlanértékesítő
2023. 09. 22
-
Product Cybersecurity GRC / Auditor
2023. 09. 22
-
Hiba analízis koordinátor
2023. 09. 22
-
E-mail marketing tanácsadó
2023. 09. 22
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók: 1 kis pohár szőlőlé, 1 kis pohár víz, 1 evőkanál cukor, 8-10 szem muskotályszőlő, 8-10 szem mazsola, 1 citromkarika.
A szőlőital elkészítése
- A kifacsart szőlő levét, a vizet és a cukrot alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk az előzőleg megmosott szőlő- és mazsolaszemeket.
- A poharat dekorálhatjuk zöldcitrom karikákkal. Melegebb napokon jéggel is tálalhatjuk
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 41. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés