Hogyan szaporítsuk a Chamaeranthemum növényeket?

A Chamaeranthemumokat a leveleik miatt tartják, amelyek színükkel és formájukkal teszik élénkebbé és barátságosabbá az otthonunkat, vagy éppen a munkahelyünket. Nézzük meg, hogy mit kell tudnunk erről a levéldíszről, ahhoz, hogy megfelelően gondozzuk!

Milyen növény a Strobilanthes dyerianus?

A Strobilanthes dyerianus növény a medvekörömfélék (Acanthaceae) családjába tartozik. Különleges zöld és lila színű levelei különleges szobanövénnyé teszik. Ismerjük meg közelebbről is ezt a Burmából származó virágot!

A Pellionia pulchra gondozása

A Pellionia pulchra, akárcsak a többi Pellionia fajta, a csalánfélék (Urticaceae) családjába tartozik. Ezt a Vietnamból származó növényt levéldíszként tartják. Nézzük meg, hogy hogyan kell gondozni a Pellionia pulchrát ahhoz, hogy szép maradjon, és sokáig élvezhessük szépségét!

Hogyan neveljünk otthon Pellioniát?

A Pollenia a csalánfélék (Urticaceae) családjába tartozó évelő növény, amelyet kúszó jellegéért, és mintás leveléért szeretünk. Nagyon sok csalánfélét ismerünk, de csak kevés olyat tartunk, amely kúszik. Ismerjünk meg most egy kúszó szárú csalánfélét, amely biztosan elnyeri a tetszését, ha eddig még nem ismerte!

Édenkertész válaszol

Szobafikuszom kisebb leveleket hajt. . .

Átültetés vagy tápoldatozás segíthet. . .

Részletek »

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.