Hogyan küldünk stílusosan virágot, ajándékot?

Tudjuk, hogy virágot küldeni több mint egy ajándék. Virágot küldeni ajándékba stílus. Fejezze hát ki magát azzal, hogy küld szeretteinek vagy partnereinek egy különleges és friss virágokkal teli virágcsokrot, egy üveg minőségi bort a híres borvidékekről, vagy nemes egyszerűséggel lepje meg őket minőségi angol fürdőgolyóinkkal, amelyek nyugtatnak és ellazítanak, felpörgetnek és felizgatnak vagy egyszerűen csak elérik, hogy jól érezze magát.

A Porphyrocoma virág gondozása

A Porphyrocoma virág különleges gondozást igényel, ha azt szeretnénk, hogy szépen virágozzon és beragyogja az otthonunkat. Nyáron különösen figyelni kell rá, mert megtámadhatják a takácsatkák.

Ültessünk mi is kakassarkantyút (Plectranthus)!

A kakassarkantyú (Plectranthus) az ajakosak (Lamiaceae) családjába tartozik. Szereti a meleget, de figyelnünk kell rá, mert a közvetlen napfényt megsínyli. Nézzük, hogy mit kell tudnunk a kakassarkantyúról ahhoz, hogy szépen fejlődjön! 

Hogyan gondozzuk a peremvirágot (Kohleria)?

A peremvirágok (Kohleria) a csuporkafélék (Gesneriaceae) családjába tartozó virágzó növények. Színes kis harang alakú virágai teszik kedvelt szobanövénnyé ezt a Japánból származó virágot. Lássuk, hogy hogyan kell gondoskodnunk róla!

Mit kell tudni a Chirita virágról?

A Chirita a csuporkafélék (Gesneriaceae) családjába tartozik. Harang alakú virágai teszik igazán kedvessé ezt a kis növényt, amelyet többnyire szobanövényként tartunk, magas a hőigénye miatt. Ennek ellenére nem szereti a közvetlen napfényt. Tudjunk meg még többet erről a trópusi növényről!

Édenkertész válaszol

LEvendulát ültetnénk tarackos, száraz kertünkbe. Mi a teendő?

A taracktól meg kell szabadulni a beültetés előtt,

Részletek »

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.