ADVENT 2005 KÉPEKBEN
Bemutatjuk a Néprajzi Múzeum-ban megrendezett Virágkötészeti verseny győzteseit és koszorú-költeményeit.

ADVENT 2005 KÉPEKBEN
Advent első vasárnapja lesz a hétvégén. A Magyar Virágkötők, Virágkereskedők Szakmai Egyesülete ezt a szép ünnepet megelőző héten, a Néprajzi Múzeummal közösen megrendezte a hagyományos adventi virágkötészeti versenyt, kiállítást és vásárt.

Azért egy héttel az első adventi vasárnap előtt, hogy a virágkötő szakmában dolgozók új ötleteket meríthessenek, másrészt azért, hogy a vásárlók is felfedezzhessenek új, meglepő adventi koszorú-költeményeket.

Nyírfás nyertes: Természetesen a győztesek kerülnek a honlapra. A versenyt a Rozsondai Attila - Szentpéteri Szabolcs páros nyerte meg a természetes anyagokból, elsősorban nyírfakéregből összeállított [vote:1123820238] alkotásukkal. Zöld ezüst : Második helyen végzett a V.V.V. Design virágüzlet tehetséges virágkötő-berendezője, Ferancz Georgina. Ő a zöld színeket részesítette előnyben. Hatalmas adventi koszorúján sok gyertya díszlett, mutatva, hogy az adventi díszítési formák már nagy részben eltérnek a hagyományos megoldásoktól.

Lila árnyalatú bronz: A harmadik helyezett Schott Réka, a Virágegyetem üzletvezetője lett. Fantasztikus, meglepő színekkel kápráztatta el a közönséget.Egyedi színkombinációjával, modern alkotást mutatott be, bizonyítva, hogy az adventi koszorú a belső terek csodálatos dísze lehet.

Megosztás

Édenkertész válaszol

Vegesol eReS használható tavaszi lemosó permetezéshez?

A Vegesol R-t őszibaracknál csak virágzásáig szabad csak felhasználni. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Április elsején

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

2600 Vác, Cserhát u. 13.
1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.