HORTUS PÓKUSZ 2005
Pénteken nyitott az egyik legnagyobb kertészeti vásár Szigetszentmiklóson. Mielőtt kedves Olvasónk családjával autóba pattanna, nézze meg képgalériánkat!

HORTUS PÓKUSZ 2005
Minden kertész tudja, hogy ősszel lesz valamikor a nagy rendezvény, ahol találkozni lehet a többiekkel. Meghallgatható az agrárminiszter, lehet csevegni a kiállítókkal, virágbemutató, tombolasorsolás, flekkensütés, dínomdánom, szakmai ezmegaz. Üdvözöljük a Hortus Hungaricus Nemzetközi Szakkiállítás és Vásáron!

Tekintse meg fotógalériánkat, amely pénteken, a nyitás után készült!

A következő leírás a HoHu hivatalos honlapjáról származik:

"A mintegy 15.000 m2-es alapterületű kiállítás és vásár elsősorban a magyar kertészeti cégek és termelők seregszemléje, melyen a dísznövénytermesztés, a zöldség, a gyümölcs, a gyógynövény és a szőlő-bor ágazat termékei is láthatók. A legnagyobb területet a dísznövények foglalják el (vágott virág, cserepes dísznövények, száraz virágok, park- és kertépítészet, díszfaiskola stb.), de jelentős a zöldség és gyümölcs ágazat megjelenése is. A kiállításon egyre nagyobb hangsúlyt kap a kertészeti technika és a háttéripar - így az üvegházak, fóliák, öntözőberendezések, csomagológépek, termesztő közegek - melyek nélkül a korszerű kertészet elképzelhetetlen."

És néhány hasznos információ:

Helyszín : FLORA HUNGARIA Nagybani Virágpiac, Szigetszentmiklós -Magyarország

Időpont: 2005. szeptember 23-25. (péntek - vasárnap), 9.00-18.00 óráig. Szombat délig elsősorban szakmai látogatókat várnak, utána a közönségé a terep.

Belépőjegyek: szakmai napokon egységesen 1.500  Ft, közönségnapokon felnőtteknek 1.000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 Ft.

Parkolás : Gépkocsival, autóbusszal ingyenes a parkolás.

INGYENES VIRÁGJÁRAT felirattal folyamatosan ingyenes buszok közlekednek szombaton 11.30- 19.30-ig és vasárnap 08.30-19.30-ig Budapest, XI. ker. Móricz Zsigmond körtér - Karinthy Frigyes út torkolatától a kiállításra és vissza.

Megosztás

Hozzászólások

Édenkertész válaszol

Ehető-e a vérszilva termése?

A vérszilva sárga vagy piros színű, enyhén savanykás ízű gyümölcsöt terem.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Találkozás

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.