HORTUS PÓKUSZ 2005
Pénteken nyitott az egyik legnagyobb kertészeti vásár Szigetszentmiklóson. Mielőtt kedves Olvasónk családjával autóba pattanna, nézze meg képgalériánkat!

HORTUS PÓKUSZ 2005
Minden kertész tudja, hogy ősszel lesz valamikor a nagy rendezvény, ahol találkozni lehet a többiekkel. Meghallgatható az agrárminiszter, lehet csevegni a kiállítókkal, virágbemutató, tombolasorsolás, flekkensütés, dínomdánom, szakmai ezmegaz. Üdvözöljük a Hortus Hungaricus Nemzetközi Szakkiállítás és Vásáron!

Tekintse meg fotógalériánkat, amely pénteken, a nyitás után készült!

A következő leírás a HoHu hivatalos honlapjáról származik:

"A mintegy 15.000 m2-es alapterületű kiállítás és vásár elsősorban a magyar kertészeti cégek és termelők seregszemléje, melyen a dísznövénytermesztés, a zöldség, a gyümölcs, a gyógynövény és a szőlő-bor ágazat termékei is láthatók. A legnagyobb területet a dísznövények foglalják el (vágott virág, cserepes dísznövények, száraz virágok, park- és kertépítészet, díszfaiskola stb.), de jelentős a zöldség és gyümölcs ágazat megjelenése is. A kiállításon egyre nagyobb hangsúlyt kap a kertészeti technika és a háttéripar - így az üvegházak, fóliák, öntözőberendezések, csomagológépek, termesztő közegek - melyek nélkül a korszerű kertészet elképzelhetetlen."

És néhány hasznos információ:

Helyszín : FLORA HUNGARIA Nagybani Virágpiac, Szigetszentmiklós -Magyarország

Időpont: 2005. szeptember 23-25. (péntek - vasárnap), 9.00-18.00 óráig. Szombat délig elsősorban szakmai látogatókat várnak, utána a közönségé a terep.

Belépőjegyek: szakmai napokon egységesen 1.500  Ft, közönségnapokon felnőtteknek 1.000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 Ft.

Parkolás : Gépkocsival, autóbusszal ingyenes a parkolás.

INGYENES VIRÁGJÁRAT felirattal folyamatosan ingyenes buszok közlekednek szombaton 11.30- 19.30-ig és vasárnap 08.30-19.30-ig Budapest, XI. ker. Móricz Zsigmond körtér - Karinthy Frigyes út torkolatától a kiállításra és vissza.

értékelés