KERTÉSZETI VÁSÁR KÖLNBEN (2002)

KERTÉSZETI VÁSÁR KÖLNBEN (2002)
A KölnMesse 2002-ben 30. alkalommal rendezi meg a kertek, kerti bútorok és kempingfelszerelések egyedülálló szakvásárát, amely a kertészeti szakma egyik legrangosabb eseményének számít.

A KölnMesse 2002-ben 30. alkalommal rendezte meg a kertek, kerti bútorok és kempingfelszerelések egyedülálló szakvásárát, amely a kertészeti szakma egyik legrangosabb eseményének számít.

KÖLN- Spoga - Gafa 2002.09.01-03.
ONE PLACE FOR GARDEN & FREE TIME

KERTÉSZETI VÁSÁR KÖLNBEN (2002)
A SPOGA-GAFA jövőbe mutató koncepciójaként szeptemberben a kerti bútorok, kerti és kemping felszerelések, grill és barbecue, a kertépítés, víz- és világítástechnika, kiszolgáló épületek és felszerelések valamint a háziállatok gondozásának eszközei kerülnek mintegy 260000 m2-en bemutatásra. A vásárhelyszínek sűrűségének következtében 2002. szeptember 1-3. között a Rajna parti város a világ legnagyobb szabadidős vásárának központi színhelyévé válik. A kölni vásár a jövőben a szakma minden jelentős területét lefedi.

A SPOGA-GAFA vásárnak mindenekelőtt a kiállító cégek exporttevékenységében kell átvennie a kulcsszerepet. A vásárterületen megtalálható áruválaszték és kínálat a vevők számára csoportokra van felosztva, amely a könnyebb áttekinthetőséget teszi lehetővé.

Az KölnMesse tisztában van megnövekedett felelősségével és az új kihívásokkal, melyekre már hónapokkal ezelőtt felkészült. Egy külön projektcsoport jött létre, amely vevőkört látja el hasznos információkkal mind kiállítói, mind pedig látogatói oldalon.

A nemzetközi látogatók minél nagyobb arányú megnyerésére készült egy külön marketingterv, amely az EU szempontjából legfontosabb exportpiacokra vonatkozik. A vásár adatbankja is növekedésnek indult és a legnagyobb európai városokban már hónapok óta tartanak bemutatókat, hogy a sajtót és a vásárlókat időben informálják.

A vásár szervezésében közreműködő magyar iroda: http://www.extra.hu/welcomeyou 

További infó az interneten (angol és német nyelven):

értékelés