No SSO cookie

Címkéhez kapcsolódó cikkek az oldalon : kaktuszKaktuszok népesítik be a Füvészkertet

Egy igazán egzotikus és különleges kaktusz nemzetség kerül a tavaszi kaktusz kiállítás fókuszába, mégpedig a csillagkaktuszok, azaz az Astrophytum nemzetség tagjai. Részletek »

Kaktuszok népesítik be a Füvészkertet

November szobanövénye: Kaktusz ünnepi öltözetben

A Hónap szobanövénye novemberben a karácsonyi kaktusz (Schlumbergera). A karácsony közeledtével egyre ünnepélyesebb ruhát ölt; a teljes növényt beborítják a színpompás, hófehér, rózsaszín és tűzpiros virágok. Ám akár a karácsony, ez is csak egy évben egyszer történik meg. Részletek »

November szobanövénye: Kaktusz ünnepi öltözetben

Karácsonyi kaktusz - mit tegyünk, hogy karácsonykor nyíljon? \

A karácsonyi kaktusz látványától mindenkinek felderül az arca. Nagyon kedves ötlet karácsonyi kaktuszt ajándékozni, de tudnunk kell, hogyan gondozzuk megfelelően e kényes növényt. Íme, néhány ötlet!  Részletek »

Karácsonyi kaktusz - mit tegyünk, hogy karácsonykor nyíljon?

Kaktuszok havi munkanaptára - május, június

A tavasz utolsó felében járunk, hamarosan beköszönt a nyár. Lássuk, milyen teendőink akadnak a kaktuszok körül májusban és júniusban! Részletek »

Kaktuszok havi munkanaptára - május, június

Kaktuszkiállítás 2016: a pampák virágoskertje

Az idei kaktuszkiállítás a dél-amerikai pampákra vezet el minket, ahol e kaktuszok gyönyörű, színpompás virágaikkal ékesítik a pusztákat. Nálunk belépőjegyet nyerhetsz a kiállítása! Részletek »

Kaktuszkiállítás 2016: a pampák virágoskertje