No SSO cookie

Készítsünk sajtos sült paprikát

Utolsó változtatás: 2016-05-05 | Első közzététel: 2011-06-10
(0/ 0)
Cikk nyomtatása » Cikk küldése »
Készítsünk sajtos sült paprikát
Hozzávalók paprika, túró vagy sajt szeletek, tojás, zsemlemorzsa, liszt, szezámmag, só, bors.

A sajtos sült paprika elkészítése

 

A paprikát megsütjük, óvatosan megtakarítjuk és eltávolítjuk a magvakat úgy, hogy a paprika egyben maradjon. Az üresen maradt részbe egy szelet túrót vagy sajtot helyezünk. A tojást felverjük sóval és borssal. A zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal. Mindegyik sajttal töltött paprikát megforgatjuk lisztben, tojásban majd a zsemlemorzsában. Forró olajban kisütjük amíg mindkét oldala meg nem sül. Egy nedvszívó papírra vesszük ki.

Tálalhatjuk melegen vagy hidegen különféle tejfölös és majonézes mártással!

 

 

Piaci árak


Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

 

2011 - 23. hét

 

belfoldi

kulfoldi

edes-paprika

csillagtok

 

Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.


Szólj Te is hozzá!