Jártál már pálinkafőzdében? Körbejártuk az egyik legprofibbat!
Még csak 5 évesek, mégis talán a legsikeresebb magyar pálinkapárlók az agárdiak. Meglestük a berendezéseiket!

Az Agárdi Pálinkafőzdében 2002 óta készülnek a legkülönfélébb - cigánymeggy, birs, körte, feketeribiszke - minőségi gyümölcspárlatok. Az alapanyagot többnyire az üzemet körülölelő gyümölcsösökből szüretelik. Saját bevallásuk szerint kizárólag első osztályú, tiszta, érett gyümölcsökből főznek, ennek köszönhető az extra minőség. A régi hagyományokon alapuló pálinkakészítést a legmodernebb erjesztési és lepárlási technológiával ötvözik.

A pálinkafőzde munkatársa bemutatót tartott nekünk:

(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)

Jártál már pálinkafőzdében? Körbejártuk az egyik legprofibbat!
Az Agárdi Pálinkafőzde kitüntetései alapján a legeredményesebb hazai pálinkafőzdének mondható. Közép-Európa egyik rangos fesztiválján, a 2006-os bécsi Destillata szakkiállításon birs és erdei meggy pálinkája aranyérmet, további 11 párlata ezüst- és bronzérmet nyert.

Különlegességük az Agárdi Bencés likőrcsalád, melyet a Pannonhalmi Főapátsággal közösen, ősi receptúra alapján "kotyvasztanak".


 

A videót a LIONS Média készítette.

Megosztás

Hozzászólások

Édenkertész válaszol

A dinnyéim ontják a virágot és a zöld tömeget, de sehol egy kis dinnye. Mi lehet a baj?

Elősegíthetjük a megtermékenyülést kézi megporzással is, az alábbi módon:

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Találkozás

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.