-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Bolti eladó
-
sofőr
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Műszaki mérnök, technikus
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Tengeri telepítési technikus szakember
2024. 04. 17
-
Analyst Team Trainee
2024. 04. 18
-
Mercedes-Benz Személygépjármű Értékesítési Tanácsadó
2024. 04. 18
-
Gépkezelő (Debrecen)
2024. 04. 18
-
Járványvédelmi felelős
2024. 04. 18
-
Raktáros-targoncás
2024. 04. 18
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Élesztőpástétom elkészítése:
Akár takarékosságból, akár a változatosság kedvéért érdemes kipróbálni.
Verjünk fel két egész tojást, tegyünk bele 3 evőkanálnyi szitált zsemlemorzsát, és hagyjuk kissé duzzadni. Közben pici zsiradékon pirítsunk világosra egy közepes nagyságú, apróra vagdalt vöröshagymát, majd keverjük bele a tojásba áztatott zsemlemorzsát és az előzőleg másfél deci tejben felfuttatott 5 dkg élesztőt. Kevergetve kis lángon 8-10 percig pároljuk.
A tűzről levéve sóval, borssal, édes-nemes paprikával és mustárral ízesítsük. Üvegedényben hűtsük le, majd tányérra borítva díszíthetjük bármilyen zöldséggel. Ez az étel csak hidegen jó!
értékelés