-
Értékesítő
-
karbantartó
-
Hentes! segédmunkás! betanított munkás!
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Gépjárművezető ('B+E' / 'C+E') munkatárs
-
Autóalkatrész értékesítő
-
Bolti Eladó
-
Targoncavezető (CE) targoncával
2024. 10. 08
-
Front Office Coordinator
2024. 10. 10
-
Automation and Client Reporting Intern
2024. 10. 11
-
Pénzügyi Adminisztrációs Elemző
2024. 10. 11
-
Részmunkaidős targoncavezető
2024. 10. 11
-
Targoncavezető
2024. 10. 11
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Az olajok ízesítésekor a leglényegesebb az alapanyagok helyes megválogatása. Az olaj legyen a lehető legkevésbé ízletes, pl. napraforgó, repce, mogyoró, rizs, olíva. Az ízesítő anyagok legyenek tiszták és szárazak, vagyis nagyon csekély víztartalmúak. Az érlelést, szűrést követően minél hamarabb fogyasszuk el, és addig is tartsuk sötét, hűvös helyen. Ezért ajánlott egyszerre kisebb mennyiséget készíteni.
Narancsos-rozmaringos salátaolaj
Egy bio-narancs héját hámozzuk le nagyon vékonyan, tegyük egy üvegbe, dobjunk mellé 1-2 rozmaring ágacskát és öntsünk rájuk 250 ml extra szűz olívaolajat.
Chilis-citromos fűszerolaj
Reszeljük le 2 nagy, kezeletlen héjú citrom héját. Tegyükegy befőttes üvegbe, adjunk hozzá 2-3 szárított chili paprikát és egy babérlevelet. Öntsükfel fél liter hidegen sajtolt olajjal.
Bazsalikomos olívaolaj
Egy kis csokor megtisztított bazsalikomra öntsünk 250 ml hidegen sajtolt olíva olajat. 2-3 hét érlelés után szűrjük le. Ajánlott néhány héten belül elfogyasztani.
Fokhagymás olaj
Szeleteljünk fel 3 megtisztított fokhagymagerezdet, tegyük egy üvegbe, és öntsünk rá fél liter hidegen sajtolt olajat. Két hét áztatás után szűrjük le.
Még több házi praktika fokhagymával>>
Herbáció, a népi gyógyreceptek magazinja
Herbáció a népi gyógyreceptek magazinja. Keresse az újságárusoknál!
www.herbacio.hu