-
Betonelemgyártó-ács
-
Kereskedelmi vezető, félpótkocsi értékesítő
-
Masszőr Hölgy kolléganőt keresek Hévízi munkahelyre.
-
Traktoros (tolólapos)
-
Shop eladó
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
gipszkartonozás, szárazépítés
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Gyártástámogató hegesztőmérnök
2024. 07. 26
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Operátor / árufeltöltő
2024. 07. 27
-
Quality Control Specialist
2024. 07. 27
-
Project Coordinator
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
![GASTRO TRADE EXPO 2011](https://www.edenkert.hu/megeheztel/4649/kiskep/gastro-trade-expo-2011.jpg)
GASTRO TRADE EXPO 2011 - Vendéglátó- és sütőipari szakkiállítás és konferencia
Az interaktív, két napos konferencia és szakvásár már nemcsak az éttermi és szállodai szakmának, hanem a cukrászatoknak, pékségeknek, pizzériáknak ételkiszállító cégeknek, vagyis a vendéglátóipar széles szegmensének szól. Látványos bemutatók, külföldi oktatóséfek, a legjobb hazai szakemberek, számos kiállító és számtalan termék várja mindazokat, akiknek fontos, hogy lépést tartsanak az aktuális trendekkel. Megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadta meghívásunkat és előadást tart a sous vide technológia atyja, a francia Georges Pralus, aki az Alain Ducasse Intézet képviseletében, a Culinartist Akadémia közreműködésének köszönhetően látogat el a rendezvényre.
Célunk, hogy egy olyan modern szemléletű rendezvényt hozzunk létre, ahol a vendéglátás különböző szegmenseiben dolgozók megtalálják a számukra érdekes programokat és partnereket, kibővülve már a cukrászat, sütőipar és a közétkeztetés, catering területével is.
![gastro-expo](https://www.edenkert.hu//upload/2/article/4649/gastro-expo.jpg)
- gyakorlati bemutatók, megkóstolható különbségek
- beszállítók: kistermelők, borászat, pálinka
- külföldi és hazai előadók, szakemberek
- kereskedelmi és marketing praktikák
- menedzsment, konyha és vendégtér
- szállodai és éttermi vendéglátás
- high-tech gépek, berendezések
- cukrászat, sütőipar
- mesterkurzusok, képzések
- innováció és interaktivitás
- catering és közétkeztetés
Időpont: 2011. június 1-2; 10.00 – 18.00 óráig.
Helyszín: SYMA rendezvényközpont A Csarnok