GASTRO TRADE EXPO 2011
Június 1-2-án zajlik a SYMA Rendezvényközpontban a vendéglátóipari szakma nagyrendezvénye, a Kreatív Konyha Fórum folytatásaként bemutatkozó Gastro Trade Expo.

GASTRO TRADE EXPO 2011 - Vendéglátó- és sütőipari szakkiállítás és konferencia

 

Az interaktív, két napos konferencia és szakvásár már nemcsak az éttermi és szállodai szakmának, hanem a cukrászatoknak, pékségeknek, pizzériáknak ételkiszállító cégeknek, vagyis a vendéglátóipar széles szegmensének szól. Látványos bemutatók, külföldi oktatóséfek, a legjobb hazai szakemberek, számos kiállító és számtalan termék várja mindazokat, akiknek fontos, hogy lépést tartsanak az aktuális trendekkel. Megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadta meghívásunkat és előadást tart a sous vide technológia atyja, a francia Georges Pralus, aki az Alain Ducasse Intézet képviseletében, a Culinartist Akadémia közreműködésének köszönhetően látogat el a rendezvényre.

Célunk, hogy egy olyan modern szemléletű rendezvényt hozzunk létre, ahol a vendéglátás különböző szegmenseiben dolgozók megtalálják a számukra érdekes programokat és partnereket, kibővülve már a cukrászat, sütőipar és a közétkeztetés, catering területével is.

gastro-expo

  • gyakorlati bemutatók, megkóstolható különbségek
  • beszállítók: kistermelők, borászat, pálinka
  • külföldi és hazai előadók, szakemberek
  • kereskedelmi és marketing praktikák
  • menedzsment, konyha és vendégtér
  • szállodai és éttermi vendéglátás
  • high-tech gépek, berendezések
  • cukrászat, sütőipar
  • mesterkurzusok, képzések
  • innováció és interaktivitás
  • catering és közétkeztetés

 

Időpont: 2011. június 1-2; 10.00 – 18.00 óráig.

Helyszín: SYMA rendezvényközpont A Csarnok


További információk >>

értékelés