-
Takarító
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Kertigép Értékesítő
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
sofőr
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
fogászati szakasszisztens
-
Gépkezelő (pékség)
2024. 04. 19
-
Inbound Sales Representative @ Pronovix Hungary Kft.
2024. 04. 20
-
Éttermi Munkatárs
2024. 04. 19
-
Expert Frontend Engineer @ Secret Sauce Partners, Inc.
2024. 04. 20
-
Site Reliability / DevOps Engineer @ Instructure Hungary Kft
2024. 04. 20
-
Karbantartó műhelyvezető mérnök @ Hunam Personnel Solutions Kft
2024. 04. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Zserbógolyó készítése:
Hozzávalók:
-
- 5 dkg háztartási keksz
- 15 dkg aszalt sárgabarack
- 1 evőkanál baracklekvár
- 1 evőkanál porcukor
- 1 csomag vanilincukor
- 2 evőkanál narancslé, vagy baracklé
- egy fél citrom lereszelt héja
- 1 kávéskanál rumaroma
- egy fél tábla étcsoki
- 1 kávéskanál vaj
- 1 kávéskanál tejszín
A kekszet finomra daráljuk, a diót kicsit durvábbra, az aszalt sárgaarackot apróra vágjuk, és beáztatjuk a gyümölcslébe. Ha megpuhult, minden hozzávalót egy tálban jó alaposan összedolgozunk. Ha nem akar összeállni, akkor mehet bele még egy kanál gyümölcslé. Azután kézzel golyókat formázunk belőle, és egy tálcára pakolva a hűtőbe tesszük pár órára. Ha megdermedt, a csokit megolvasztjuk a vajjal és a tejszínnel, belemártjuk a golyókat (fogpiszkálóval, vagy villával), meghintjük finomra őrölt dióval, és hagyjuk rászikkadni a mázat.
értékelés