-
recepciós asszisztens magán egészségügyi intézményben
-
Hideghívó
-
Kereskedelmi vezető, félpótkocsi értékesítő
-
gipszkartonozás, szárazépítés
-
Állásajánlat, gépkezelő
-
Masszőr Hölgy kolléganőt keresek Hévízi munkahelyre.
-
közjegyzőhelyettes
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Értékesítő - Megemelt bérrel (Mezőtúr )
2024. 07. 27
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Első eladó
2024. 07. 27
-
Sportpálya-karbantartó
2024. 07. 27
-
Ingatlanfejlesztési menedzser
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
![Készítsünk habcsókot karácsonyra!](https://www.edenkert.hu/megeheztel/2584/kiskep/keszitsunk-habcsokot-karacsonyra-.jpg)
A diós habcsók elkészítése
Hozzávalók:
- 3 tojásfehérje
- 18 dkg porcukor
- egy csomag vaníliáscukor
- egy teáskanál frissen facsart citromlé
- 1 evőkanál étkezési keményítő
- dió a díszítéshez
![Habcsók Habcsók](https://www.edenkert.hu/upload/2/article/2584/5894425332_04a9556b8b_b.jpg)
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és apránként hozzáadva a porcukrot, robotgéppel felverjük a tojásfehérjét. Aztán alacsonyabb fordulaton belekeverjük a vaníliáscukrot, a citromlevet és a keményítőt.
Egy tepsit megvajazunk, majd kibéleljük sütőpapírral, és egy evőkanállal kupacokat halmozunkk rá a habból, majd mindegyik tetejére egy darab diót nyomunk díszítésnek. Ezután levesszük a sütő hőmérsékletét 150 fokra, és 30 percet sütjük a csókokat. A fél óra elteltével kikapcsoljuk a sütőt, és újabb fél óráig szárítjuk a finomságokat. Karácsonyi díszítésnek, de nassolni is nagyon finom!
Tipp:
Ha már nagyon belejöttünk a habcsók készítésébe, akkor sűrűn felfűzve, vagy felszúrva egy - esetleg piskóta - alapra, különböző díszeket, akár még ehető karácsonyfát is készíthetünk belőle. Garantáltan mindenki ámulni fog a különleges, ehető dekorációnkon!
![Habcsókfa Habcsókfa](https://www.edenkert.hu/upload/2/article/2584/4264251827_259954dc9b_o.jpg)