-
villanyszerelő
-
Bolti eladó és Webáruház kezelő
-
Shop eladó
-
Víz-, gáz-, szellőzés és központi fűtés szerelő
-
Budapest- Crystal női divat üzletben 8 órás eladó/ webshop asszisztens
-
Sales specialist / Üzletkötő
-
OPS asszisztens/diszpécser
-
Lángvágó
2023. 03. 31
-
Risk Engineer
2023. 03. 30
-
Oktatási sales szakember
2023. 03. 30
-
Client Service Director
2023. 03. 31
-
Karbantartó mérnök
2023. 03. 31
-
MES / IT Technikus
2023. 03. 31
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A habcsók nélkül nincs karácsony, akár a fenyőfára aggatva, akár nassolni tálaljuk. A kettő nem zárja ki egymást, nincs is jobb a karácsonyi csókvadászatnál és szaloncukor legelésnél... ahány ház, annyi szokás habcsók témában is, nálunk ez az alaprecept a nyerő: mert az elkészítése könnyű és gyors, és nagyon finom!
A diós habcsók elkészítése
Hozzávalók:
- 3 tojásfehérje
- 18 dkg porcukor
- egy csomag vaníliáscukor
- egy teáskanál frissen facsart citromlé
- 1 evőkanál étkezési keményítő
- dió a díszítéshez

A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és apránként hozzáadva a porcukrot, robotgéppel felverjük a tojásfehérjét. Aztán alacsonyabb fordulaton belekeverjük a vaníliáscukrot, a citromlevet és a keményítőt.
Egy tepsit megvajazunk, majd kibéleljük sütőpapírral, és egy evőkanállal kupacokat halmozunkk rá a habból, majd mindegyik tetejére egy darab diót nyomunk díszítésnek. Ezután levesszük a sütő hőmérsékletét 150 fokra, és 30 percet sütjük a csókokat. A fél óra elteltével kikapcsoljuk a sütőt, és újabb fél óráig szárítjuk a finomságokat. Karácsonyi díszítésnek, de nassolni is nagyon finom!
Tipp:
Ha már nagyon belejöttünk a habcsók készítésébe, akkor sűrűn felfűzve, vagy felszúrva egy - esetleg piskóta - alapra, különböző díszeket, akár még ehető karácsonyfát is készíthetünk belőle. Garantáltan mindenki ámulni fog a különleges, ehető dekorációnkon!
