-
szövő és varró szakmunkást keresünk
-
Könyvelő asszisztens
-
Konyhai kisegítő
-
Asztalos
-
sofőr
-
terápiás munkatárs
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Robothegesztő gépkezelő
2024. 03. 12
-
Hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó ügyintéző
2024. 03. 19
-
Php Fejlesztő
2024. 03. 19
-
Nehézgép kezelő
2024. 03. 19
-
Fűrészgép kezelő
2024. 03. 19
-
Villanyszerelő / Műszerész
2024. 03. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók:
- 1,5 kg burgonya
- 3 kanál vaj
- 1 kanál olívaolaj
- fűszerek
- fazékserpenyő
A serpenyős sültkrumpli elkészítése:
1. Tedd a megtisztított, és hasábokra szelt burgonyát egy nagy fazék sós vízbe, és főzd kb. 12 percen át.
2. Szűrd le és hagyd kihűlni.
3. Közepes tűzön, egy nagyobb serpenyőben, forrósíts fel 2 kanál vajat és az olívaolajat. Öntsd bele a főtt burgonyadarabokat, és süsd aranysárgára, 18 percen át. Időnként, finoman meg kell forgatni. Az első 9 perc eltelte után, hozzá kell adni még egy kanál vajat, és tetszés szerint fűszerezni.
4. Melegen tálaljuk! Kiváló ketchuppal elszemezgetve is.
Tippek:
- A 2. lépésig, a krumplit előző nap is elkészítheted. A leszűrt és kihűlt burgonyát felhasználásáig le kell fedni.
- A krumpli kiválóan illik a pirított hagymához, húsokhoz, grillezett zöldségekhez.
értékelés