-
Panzióvezető (bentlakással)
-
Takarító
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Pasarét Club Büfé
-
gépész és betanított munkás
-
Víz-, gáz-, szellőzés és központi fűtés szerelő
-
Úszómester
-
Application Consultant Quality
2023. 03. 24
-
Automatika Tervező | Szeged
2023. 03. 24
-
Pénzügyi gyakornok
2023. 03. 24
-
Boltvezető
2023. 03. 24
-
Média Asszisztens
2023. 03. 24
-
Projektkoordinátor
2023. 03. 24
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A tojásrántottával reggelire felszolgált klasszikus sült burgonya kiadós fogás majdnem egész napra. Az alábbi adag 4 személynek elegendő (hacsak valaki nem farkaséhes és egyedül el nem fogyasztja el az egészet).
Hozzávalók:
- 1,5 kg burgonya
- 3 kanál vaj
- 1 kanál olívaolaj
- fűszerek
- fazékserpenyő
A serpenyős sültkrumpli elkészítése:
1. Tedd a megtisztított, és hasábokra szelt burgonyát egy nagy fazék sós vízbe, és főzd kb. 12 percen át.
![]() |
2. Szűrd le és hagyd kihűlni.
![]() |
3. Közepes tűzön, egy nagyobb serpenyőben, forrósíts fel 2 kanál vajat és az olívaolajat. Öntsd bele a főtt burgonyadarabokat, és süsd aranysárgára, 18 percen át. Időnként, finoman meg kell forgatni. Az első 9 perc eltelte után, hozzá kell adni még egy kanál vajat, és tetszés szerint fűszerezni.
![]() |
4. Melegen tálaljuk! Kiváló ketchuppal elszemezgetve is.
Tippek:
- A 2. lépésig, a krumplit előző nap is elkészítheted. A leszűrt és kihűlt burgonyát felhasználásáig le kell fedni.
- A krumpli kiválóan illik a pirított hagymához, húsokhoz, grillezett zöldségekhez.