-
Épületgépészeti Munkalehetőség
-
Kőműves
-
könyvelő, bérszámfejtő
-
karbantartó
-
takarító
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Vagyonőr Tiszafüred
-
CNC operátor / programozó
2024. 08. 30
-
Process engineer
2024. 09. 16
-
Autószerelő
2024. 09. 13
-
Hentes / Csemegepultos eladó
2024. 09. 16
-
Room service felszolgáló
2024. 09. 16
-
Autóipari minőségbiztosítási mérnök
2024. 09. 16
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók:
- 1,5 kg burgonya
- 3 kanál vaj
- 1 kanál olívaolaj
- fűszerek
- fazékserpenyő
A serpenyős sültkrumpli elkészítése:
1. Tedd a megtisztított, és hasábokra szelt burgonyát egy nagy fazék sós vízbe, és főzd kb. 12 percen át.
2. Szűrd le és hagyd kihűlni.
3. Közepes tűzön, egy nagyobb serpenyőben, forrósíts fel 2 kanál vajat és az olívaolajat. Öntsd bele a főtt burgonyadarabokat, és süsd aranysárgára, 18 percen át. Időnként, finoman meg kell forgatni. Az első 9 perc eltelte után, hozzá kell adni még egy kanál vajat, és tetszés szerint fűszerezni.
4. Melegen tálaljuk! Kiváló ketchuppal elszemezgetve is.
Tippek:
- A 2. lépésig, a krumplit előző nap is elkészítheted. A leszűrt és kihűlt burgonyát felhasználásáig le kell fedni.
- A krumpli kiválóan illik a pirított hagymához, húsokhoz, grillezett zöldségekhez.
értékelés