-
óvodapedagógus
-
Területi értékesítési munkatárs - Győr
-
Kőműves
-
Irodai ügyintéző/adminisztrátor
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
takarító
-
Óvodapedagógus
-
Csőszerelő
2025. 02. 08
-
Contact Center Értékesítési Tanácsadó | Pécs
2025. 02. 11
-
Security Management Specialist for Vulnerability Managegement (REF3474Z)
2025. 02. 11
-
Transzferár asszisztens
2025. 02. 12
-
Fröccsöntő gépbeállító - Veresegyháza (BPV021101)
2025. 02. 11
-
Szakács
2025. 02. 11
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

Hozzávalók:
- 1,5 kg burgonya
- 3 kanál vaj
- 1 kanál olívaolaj
- fűszerek
- fazékserpenyő
A serpenyős sültkrumpli elkészítése:
1. Tedd a megtisztított, és hasábokra szelt burgonyát egy nagy fazék sós vízbe, és főzd kb. 12 percen át.
![]() |
2. Szűrd le és hagyd kihűlni.
![]() |
3. Közepes tűzön, egy nagyobb serpenyőben, forrósíts fel 2 kanál vajat és az olívaolajat. Öntsd bele a főtt burgonyadarabokat, és süsd aranysárgára, 18 percen át. Időnként, finoman meg kell forgatni. Az első 9 perc eltelte után, hozzá kell adni még egy kanál vajat, és tetszés szerint fűszerezni.
![]() |
4. Melegen tálaljuk! Kiváló ketchuppal elszemezgetve is.
Tippek:
- A 2. lépésig, a krumplit előző nap is elkészítheted. A leszűrt és kihűlt burgonyát felhasználásáig le kell fedni.
- A krumpli kiválóan illik a pirított hagymához, húsokhoz, grillezett zöldségekhez.
értékelés