-
Autóalkatrész értékesítő
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
Műszaki ügyintéző
-
Állásajánlat
-
recepciós
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Bolti Eladó
-
CNC fafeldolgozó
2024. 10. 14
-
Éttermi Munkatárs | Mór
2024. 10. 22
-
Árufeltöltő
2024. 10. 22
-
MFB Pont Specialista - Pestszentlőrinc
2024. 10. 23
-
Alkatrész Kiszállító – megemelt bérrel (Debrecen)
2024. 10. 23
-
Elektromos tervező (villamosmérnök)
2024. 10. 23
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A burgonyapogácsa elkészítése:
Hozzávalók (4 személyre):
- 1/4 csésze apróra vágott hagyma
- 1/4 kiskanál só
- 3 db. közepes burgonya
- 3 kanál vaj
- serpenyő
- 1/8 kiskanál őrölt bors
- pici liszt
Utasítások:
1. A burgonyát hámozd meg, mosd meg, és reszeld le a reszelő durva oldalán. Kb. 3 csészényi lesz belőle.
2. A reszelt krumplit mosd meg, és itasd le róla a vizet egy papírtörlővel.
3. Keverd bele a hagymát, a sót és a borsot és hintsd meg liszttel, hogy könnyebben összetapadjon a burgonya.
4. Olvaszd fel a vajat egy nagyobb serpenyőben, közepes tüzön.
5. Egy lapátkával simítsd el a massza tetejét a serpenyőben, vedd lejjebb a lángot és süsd addig, amíg az alja ropogósra nem lesz.
6. Vágd fel 4 részre, fordítsd meg mindeniket, és hagyd még sülni 8-10 percig, amíg a másik fele is aranysárga lesz. Vigyázz! Ha teflonserpenyőben készíted, ne használj a szeléshez és a forgatáshoz fém vágóeszközt!