-
Traktoros (tolólapos)
-
recepciós asszisztens magán egészségügyi intézményben
-
Szervezetfejlesztő talent
-
Shop eladó
-
közjegyzőhelyettes
-
Állásajánlat, gépkezelő
-
Traktoros
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Gyártás előkészítő mérnök
2024. 07. 27
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Targoncás
2024. 07. 27
-
Számviteli ügyintéző-kontroller
2024. 07. 27
-
Raktáros / targoncás
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
![Hogyan készítsünk burgonyapogácsát (macok, tócsni, lapcsánka)?](https://www.edenkert.hu/megeheztel/3151/kiskep/hogyan-keszitsunk-burgonyapogacsat-.jpg)
A burgonyapogácsa elkészítése:
Hozzávalók (4 személyre):
- 1/4 csésze apróra vágott hagyma
- 1/4 kiskanál só
- 3 db. közepes burgonya
- 3 kanál vaj
- serpenyő
- 1/8 kiskanál őrölt bors
- pici liszt
Utasítások:
1. A burgonyát hámozd meg, mosd meg, és reszeld le a reszelő durva oldalán. Kb. 3 csészényi lesz belőle.
![]() |
2. A reszelt krumplit mosd meg, és itasd le róla a vizet egy papírtörlővel.
![]() |
3. Keverd bele a hagymát, a sót és a borsot és hintsd meg liszttel, hogy könnyebben összetapadjon a burgonya.
![]() |
4. Olvaszd fel a vajat egy nagyobb serpenyőben, közepes tüzön.
5. Egy lapátkával simítsd el a massza tetejét a serpenyőben, vedd lejjebb a lángot és süsd addig, amíg az alja ropogósra nem lesz.
![]() |
6. Vágd fel 4 részre, fordítsd meg mindeniket, és hagyd még sülni 8-10 percig, amíg a másik fele is aranysárga lesz. Vigyázz! Ha teflonserpenyőben készíted, ne használj a szeléshez és a forgatáshoz fém vágóeszközt!
![]() |