-
Területi értékesítési munkatárs - Győr
-
Irodavezető (munkaerő-kölcsönzés) - Szombathely
-
takarító
-
Óvodapedagógus
-
Értékesítési vezető - Budapest
-
Területi értékesítési munkatárs - Budapest
-
Fogtechnikus
-
Szerelők
2025. 01. 20
-
Raktáros | Tihany
2025. 01. 24
-
Gyártástervező
2025. 01. 25
-
Pénzügyi Vezető
2025. 01. 25
-
Elektromos karbantartó - Nagykanizsa
2025. 01. 25
-
ATM Üzemeltetési munkatárs
2025. 01. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A sonkás hengerek készítése
80 dkg lisztet eldörzsölünk 40 dkg vajjal, 3 dkg élesztőt 2 dl tejben felfuttatunk, majd 1/2 dl rummal, vagy 1 dl borral, 2 dkg sóval, és néhány kanál tejföllel az egészet összegyúrjuk. A kész tésztát kinyújtjuk. A kinyújtott tésztát 6 cm széles, 8 cm hosszú darabokra vágjuk, és az elkészített sonkatöltelékkel vékonyan megkenjük.
Felhengerítjük, tepsibe rakjuk, vigyázva, hogy ne érjenek egymáshoz. Tojássárgájával megkenjük a tetejüket, és előmelegített sütőben megsütjük.
Tölthetjük juhtúróval is a rudakat
1/2 kg juhtúróhoz 1 tojást keverünk, és vékonyan megkenjük vele a tésztát. ha köménymagos sós rudakat szeretnénk sütni, csak annyi a dolgunk, hogy meghintjük a tojással bekent rudakat köménymaggal és úgy helyezzük a sütőbe.
Sonkatöltelék elkészítése
20dkg darált, főtt sonkát 2 kanál tejföllel, 1 főtt tojás sárgájával alaposan kikeverünk.