-
Autóipari összeszerelői munkalehetőség Németországban
-
Építész műszaki előkészítő
-
gépész és betanított munkás
-
Panzióvezető (bentlakással)
-
Konyhai kisegítő
-
Budapest- Crystal női divat üzletben 8 órás eladó/ webshop asszisztens
-
Szerviztanácsadó/munkafelvevő
-
Hegesztő
2023. 03. 26
-
Automatika Tervező | Szeged
2023. 03. 24
-
Senior könyvelő
2023. 03. 25
-
Villamos összeszerelő
2023. 03. 25
-
Adminisztrátor
2023. 03. 25
-
Gyártósori Technikus
2023. 03. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A sok finomság mellet jól jön egy kis sós nassolnivaló a locsolóknak, vagy nekünk, ha kirándulással szeretnénk eltölteni a hosszú hétvégénket. Arról nem is beszélve, hogy kiváló sör és borkorcsolya.
A sonkás hengerek készítése
![]() |
80 dkg lisztet eldörzsölünk 40 dkg vajjal, 3 dkg élesztőt 2 dl tejben felfuttatunk, majd 1/2 dl rummal, vagy 1 dl borral, 2 dkg sóval, és néhány kanál tejföllel az egészet összegyúrjuk. A kész tésztát kinyújtjuk. A kinyújtott tésztát 6 cm széles, 8 cm hosszú darabokra vágjuk, és az elkészített sonkatöltelékkel vékonyan megkenjük.
Felhengerítjük, tepsibe rakjuk, vigyázva, hogy ne érjenek egymáshoz. Tojássárgájával megkenjük a tetejüket, és előmelegített sütőben megsütjük.
Tölthetjük juhtúróval is a rudakat
1/2 kg juhtúróhoz 1 tojást keverünk, és vékonyan megkenjük vele a tésztát. ha köménymagos sós rudakat szeretnénk sütni, csak annyi a dolgunk, hogy meghintjük a tojással bekent rudakat köménymaggal és úgy helyezzük a sütőbe.
Sonkatöltelék elkészítése
20dkg darált, főtt sonkát 2 kanál tejföllel, 1 főtt tojás sárgájával alaposan kikeverünk.