A nyereményjátékba nevezni kívánt fényképeket a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig tölthetitek fel elektronikus (.jpg) formátumban. A hónap Dobogósai között a nyereményeket az Édenkert Magazin szerkesztősége sorsolja ki a játékhónapot követő héten. Az eredményhirdetésre az Édenkert Magazinban kerül sor. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

 

Pályázati feltételek

 

A fotópályázaton való részvétel feltétele a 14. életév betöltése, magyar állampolgárság és magyarországi lakcím.


A fotójáték a naptári hónapokhoz igazodik. Az adott hónap első és utolsó napja között feltöltött fotókat a szavazatok darabszáma szerint sorba rendezzük. A játék aktuális állása a Fotójáték főoldalán bármikor megtekinthető. Minél több szavazatot kap egy kép a www.edenkert.hu regisztrált és bejelentkezett olvasóitól, annál jobb helyezést ér el az adott fotó. Minden hónap első napjaiban az előző hónap legtöbb szavazatot elért fotóit (kategóriánként 1-1 képet) a szerkesztőség megjelentet a Dobogósok menüpontban. Ez a www.edenkert.hu Fotójáték dicsoségtáblája. Nem érdemes "leszavazni" egymás képét kevés csillaggal, hiszen a 2009. Szeptember 1-től életbe lépett új játékszabály alapján a legtöbb szavazatot kapott képek kertülnek a dobogósok közé, legyen az a kép 1 vagy akár 5 csillagos.

Egy képre ugyanaz a felhasználó óránként csak egyszer szavazhat. Ennek megszegése a szavazatok visszavonásával, illetve súlyosabb esetben, a pályázó az aktuális hónap fotójátékából való kizárásával büntethető.

Pályázni csak saját alkotásokkal lehet. Egy pályázó több fényképet is beküldhet a galériába, a nyereményjátékban azonban minden pályázó csak egyszer vesz részt. A fotópályázaton résztvevő pályázó, képeinek beküldésével hozzájárul azok későbbi, bárminemű, térítésmentes felhasználásához.

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy az Édenkert Magazin kiadója a pályázathoz szükséges személyes adatait felhasználhassa úgy, hogy azt harmadik személynek nem adja át. A pályázó feltétel nélkül belegyezik abba, hogy adatai a szervezők adatbázisába kerüljenek. Ezen adatokat a szervezők - esetleges tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen ajándéksorsolás során, valamint a jövőben saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezelésérol szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából felhasználhassák.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatok feldolgozását az Édenkert Magazin szerkesztősége végzi. Az a pályázó, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból, illetve adatai módosítását az alábbi e-mail címen kérheti: info@edenkert.hu

A pályázó továbbá hozzájárul, hogy - amennyiben nyertesek között szerepel - neve és lakcíme (csak a település) megjelenjen az Édenkert Magazin weboldalain és egyéb sajtóanyagokon. Csak valódi adatokkal leadott fotók vehetnek részt a sorsoláson. A nyereményjátékból kizárhatóak azok a pályázok, akik részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a feltüntetett személyes adatai nem valósak, vagy tévesek. A szervezőt a pályázó téves adatszolgáltatásából eredően felelősség nem terheli.

A nyeremény átadásáról kép-, hang- és videófelvétel készülhet. A nyertes hozzájárul ezen felvételek külön díjazás nélküli, részben vagy egészben történő későbbi felhasználásához idő- és alkalombeli korlátozás nélkül későbbi, a szervezők által készített reklámanyagokban vagy promóciókban.

Az Édenkert Magazin szerkesztősége a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a szervező a nyeremény átadásakor a nyertes számára megjelöl. A nyereményjátékban nem vehetnek részt a sorsolást lebonyolító cég és az Édenkert Magazin munkatársai, illetve közeli hozzátartozóik.

 

További fontos tudnivalók


A játék során az alábbi adatokat kérjük a pályázóktól:

  • Név (vezetéknév és keresztnév)
  • E-mail cím
  • Életkor
  • Lakcím
  • Telefonszám

 

Képek beküldése


A képek feltöltése a FOTÓFELTÖLTÉS oldalon keresztül lehetséges. Kizárólag JPG típusú file-ok tölthetők fel. A beküldött fényképek témája szempontjából nem áll módunkban olyan fényképeket elfogadni a pályázatra, amelyek a Galéria látogatóit bármilyen formában sérthetik. Fenntartjuk a jogot az ilyen jellegű fényképek kizárására a fotópályázatból.

Hasonlóképpen nem áll módunkban fotómontázst (olyan módosított képeket, amely adott elemekből valamilyen képszerkesztő program segítségével van összeállítva, illetve különböző más elemeket – pl. szöveget - is tartalmaz) és jogvédett (nem saját készítésű) alkotásokat elfogadni. A nem saját tulajdonú, szerzői jogvédett alkotások és pályázók a pályázatból kizárásra kerülnek. A beküldött képek mérettől függetlenül azonos felbontásban kerülnek ki az oldalra. Ugyanazt a képet kétszer nem lehet beküldeni.

Az Édenkert Magazin szerkesztőségének jogában áll nem közzétenni rosszul exponált képeket. Részletesebben erről itt írtunk >>

 

Galéria


A feltöltött képek összesítve, illetve kategóriánként bontva a Galériában jelennek meg. A fotó a szerkesztő által jóváhagyott kategóriába kerül. Egy oldalon nyolc fénykép jelenik meg, és nagyobb méretben is megtekinthetok a képre történő kattintás után. A képek fordított időrendi sorrendben jelennek meg, mindig a legfrissebb képek találhatóak az első oldalon. A képekre tetszés szerint szavazni is lehet. A szavazási eredmények illetéktelen befolyásolása esetén a szerkesztőség fenntartja a jogot az érintett fotó(k) törlésére.