2701. Készítsünk szalonnás rizottót zöldborsóval!
Egy ízletes, laktató vacsora, amelyet könnyen és gyorsan el lehet készíteni. Nézzük, hogy hogyan készül a szalonnás rizottó!
Egy ízletes, laktató vacsora, amelyet könnyen és gyorsan el lehet készíteni. Nézzük, hogy hogyan készül a szalonnás rizottó!
A kőfalak utánzásával műalkotássá változtathatjuk az egyébként egyszerű és unalmas falat. Azonban a múltban kizárólag 2D kőutánzó festési technikákat alkalmaztak, ez pedig korlátozta a lehetséges eredményeket.
Szeretnénk építeni egy fedelet a házunkra? Most elárulunk néhány fontos tudnivalót, amit ha figyelembe veszünk, megvéd a csalódástól, a bánattól, de legfőképp a pénzkidobástól az elkövetkező években.
Mivel a fa természetes anyag, nagyobb odafigyelést igényel, ha hosszú távon szeretnénk élvezni a szépségét. Cikkünk szabadtéri faburkolatokkal foglalkozó második részében fontos információk birtokába juthatnak a fa használatával, fa tetők és verandák készítésével kapcsolatban.
A kőutánzat nagy divat a kő sétányok esetében. Mivel olcsóbb és realiszikus hatása van, a kőutánzat otthonunk kihangsúlyozásának az egyik legszebb módja.
A lombhullató loncfajok többsége fás vagy zölddugványról a nyár elejétől, ősszig szaporítható, az örökzöld fajok nyárvégi félfás dugványról gyökereztethető. egyes fajokat, melyek nehezen gyökeresednek magvetéssel szaporítanak.
A követekező cikk az idei évben járványszerűen elszaporodó fitoftóra gomba kártételéről szól. Valószínű, ez okozhatja az Ön kertjében is a gondot.
Amennyiben virágzó növényre gondol akkor erre legmegfelelőbb a különböző színű árvácskák vagy az utóbbi években egyre divatosabbá váló díszkáposzta. Nagyobb ládában a kisebb örökzöldek is átvészelik a telet, főleg ha a ládáját valamivel kívülről bebugyoláljuk, s így a téli nagy minuszok sem járják át teljesen a földet.
A lopótök akkor szedhető, amikor héja megvastagszik és kisárgul, szára kemény és barna lesz. Legajánlatosabb az első fagyokig a növényen hagyni, majd néhány centis szárral leszedni. Ezután meg kell mosni, majd huzatos, aránylag meleg helyen ki kell szárítani.
Amennyiben egészségesek, természetesen felhasználhatók, csak a gyorsabb lebomlás érdekében érdemes feldarabolni a megfásodott ágakat.