-
Takarító
-
Óvodapedagógus
-
Takarító
-
Bolti Eladó Pénztáros Állás
-
Kőműves
-
Irodavezető (munkaerő-kölcsönzés) - Szombathely
-
Értékesítési vezető - Budapest
-
Gépkezelő
2025. 02. 19
-
Tehergépjármű-Vezető | Gyál
2025. 02. 19
-
Minőségirányítási szakértő
2025. 02. 19
-
PQC Technikus (Debrecen)
2025. 02. 19
-
Méréstechnikus (Debrecen)
2025. 02. 19
-
Projektvezető (diákmunka-szervezés területére) - Sopron
2025. 02. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

A szalonnás rizottó receptje
A rizottó hozzávalói:
- 230 g apróra vágott szalonna
- 2 cikk apróra vágott fokhagyma
- 3 zöldhagyma aprítva
- ½ csésze gomba
- 1 csésze zöldborsó
- 2 evőkanál friss majoránna
- 1 evőkanál friss oregánó
- 1 evőkanál friss petrezselyem
- 1 ½ csésze Arborio rizs
- 5 csésze sűrített marhahúsleves
- ¼ csésze reszelt parmezán sajt
- ízlés szerint só és bors

A szalonnát zsírjára sütjük, a szalonnát távolítsuk el. A zsírjához adjuk hozzá a fokhagymát, a hagymát, a gombát és a rizst. Pirítsuk addig, amíg a rizs és a hagyma megpuhul. Töltsünk hozzá egy csésze húslevest, és közepes lángon hagyjuk lobogni, közben a rizst kavargatjuk. Adjuk hozzá a zöldborsót és a fűszernövényeket. Addig hagyjuk főni, amíg a folyadék elpárolog, majd töltsünk hozzá még egy csésze húslevest, ezt addig ismételjük, amíg az egész húslevest felhasználjuk. Végül tegyük hozzá a parmezán sajtot, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, és azonnal tálalhatjuk finom zöldborsós rizottónkat.
értékelés