-
Terület karbantartó
-
Bolti Eladó Pénztáros Állás
-
recepciós
-
Kőműves
-
Műszaki ügyintéző
-
Gépjárművezető ('B+E' / 'C+E') munkatárs
-
Fogtechnikus
-
CNC fafeldolgozó
2024. 10. 14
-
Vevőszolgálati És Értékesítési Asszisztens | Miskolc
2024. 10. 14
-
Junior GMP minőségbiztosító
2024. 10. 15
-
Direct Tax Trainee
2024. 10. 15
-
Építőmérnök gyakornok
2024. 10. 15
-
Spanish Speaking Accountant Trainee
2024. 10. 15
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A szalonnás rizottó receptje
A rizottó hozzávalói:
- 230 g apróra vágott szalonna
- 2 cikk apróra vágott fokhagyma
- 3 zöldhagyma aprítva
- ½ csésze gomba
- 1 csésze zöldborsó
- 2 evőkanál friss majoránna
- 1 evőkanál friss oregánó
- 1 evőkanál friss petrezselyem
- 1 ½ csésze Arborio rizs
- 5 csésze sűrített marhahúsleves
- ¼ csésze reszelt parmezán sajt
- ízlés szerint só és bors
A szalonnát zsírjára sütjük, a szalonnát távolítsuk el. A zsírjához adjuk hozzá a fokhagymát, a hagymát, a gombát és a rizst. Pirítsuk addig, amíg a rizs és a hagyma megpuhul. Töltsünk hozzá egy csésze húslevest, és közepes lángon hagyjuk lobogni, közben a rizst kavargatjuk. Adjuk hozzá a zöldborsót és a fűszernövényeket. Addig hagyjuk főni, amíg a folyadék elpárolog, majd töltsünk hozzá még egy csésze húslevest, ezt addig ismételjük, amíg az egész húslevest felhasználjuk. Végül tegyük hozzá a parmezán sajtot, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, és azonnal tálalhatjuk finom zöldborsós rizottónkat.
értékelés