-
Mérlegképes könyvelő
-
Virágkötő állás
-
Víz-, gáz-, szellőzés és központi fűtés szerelő
-
Panzióvezető (bentlakással)
-
gépész és betanított munkás
-
KONYHALÁNY
-
laboratóium analitikus
-
Régiós Forint- És Valutapénztáros - Budapest - Nyugati Régió
2023. 03. 20
-
Fióki Back Office Munkatárs | Részmunkaidő (4 Óra) | 1052 Budapest, Szabadság Tér 7-8. (Bank Center)
2023. 03. 20
-
Ügyfélkapcsolati munkatárs
2023. 03. 20
-
Szoftverfejlesztő mérnök - beágyazott rendszerekhez (Veszprém)
2023. 03. 20
-
Építésvezető (Szabolcs-Szatmár Bereg megye),
2023. 03. 20
-
Hardverfejlesztő mérnök (Veszprém)
2023. 03. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Egy ízletes, laktató vacsora, amelyet könnyen és gyorsan el lehet készíteni. Nézzük, hogy hogyan készül a szalonnás rizottó!
A szalonnás rizottó receptje
A rizottó hozzávalói:
- 230 g apróra vágott szalonna
- 2 cikk apróra vágott fokhagyma
- 3 zöldhagyma aprítva
- ½ csésze gomba
- 1 csésze zöldborsó
- 2 evőkanál friss majoránna
- 1 evőkanál friss oregánó
- 1 evőkanál friss petrezselyem
- 1 ½ csésze Arborio rizs
- 5 csésze sűrített marhahúsleves
- ¼ csésze reszelt parmezán sajt
- ízlés szerint só és bors

A szalonnát zsírjára sütjük, a szalonnát távolítsuk el. A zsírjához adjuk hozzá a fokhagymát, a hagymát, a gombát és a rizst. Pirítsuk addig, amíg a rizs és a hagyma megpuhul. Töltsünk hozzá egy csésze húslevest, és közepes lángon hagyjuk lobogni, közben a rizst kavargatjuk. Adjuk hozzá a zöldborsót és a fűszernövényeket. Addig hagyjuk főni, amíg a folyadék elpárolog, majd töltsünk hozzá még egy csésze húslevest, ezt addig ismételjük, amíg az egész húslevest felhasználjuk. Végül tegyük hozzá a parmezán sajtot, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, és azonnal tálalhatjuk finom zöldborsós rizottónkat.