-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
Bolti eladó
-
sofőr
-
Kertigép Értékesítő
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Műszaki mérnök, technikus
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Frontend fejlesztő @ Duna House Holding Kft
2024. 04. 25
-
Eladó 40 / 30 / 20 Óra (Váci Utca 1. Budapest)
2024. 04. 24
-
Webfejlesztőket Keresünk Egy Szuper 3 .Kerületi Irodába!
2024. 04. 25
-
Senior Azure rendszermérnök - Cloud, M365 - Erős angol - Hibrid, 11. kerület!
2024. 04. 25
-
Ingatlan Értékesítő (Alkalmazotti Jogviszonyban)
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A szalonnás rizottó receptje
A rizottó hozzávalói:
- 230 g apróra vágott szalonna
- 2 cikk apróra vágott fokhagyma
- 3 zöldhagyma aprítva
- ½ csésze gomba
- 1 csésze zöldborsó
- 2 evőkanál friss majoránna
- 1 evőkanál friss oregánó
- 1 evőkanál friss petrezselyem
- 1 ½ csésze Arborio rizs
- 5 csésze sűrített marhahúsleves
- ¼ csésze reszelt parmezán sajt
- ízlés szerint só és bors
A szalonnát zsírjára sütjük, a szalonnát távolítsuk el. A zsírjához adjuk hozzá a fokhagymát, a hagymát, a gombát és a rizst. Pirítsuk addig, amíg a rizs és a hagyma megpuhul. Töltsünk hozzá egy csésze húslevest, és közepes lángon hagyjuk lobogni, közben a rizst kavargatjuk. Adjuk hozzá a zöldborsót és a fűszernövényeket. Addig hagyjuk főni, amíg a folyadék elpárolog, majd töltsünk hozzá még egy csésze húslevest, ezt addig ismételjük, amíg az egész húslevest felhasználjuk. Végül tegyük hozzá a parmezán sajtot, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, és azonnal tálalhatjuk finom zöldborsós rizottónkat.
értékelés