2966. Nehogy kidobd a tökmagot! Így készíts belőle finom nasit!
Miután elkészítettük a töklevest, tartsuk meg a tökmagokat. Amellett, hogy ízletes, ez az egyszerű harapnivaló hihetetlen mennyiségű tápanyagot tartalmaz.
Miután elkészítettük a töklevest, tartsuk meg a tökmagokat. Amellett, hogy ízletes, ez az egyszerű harapnivaló hihetetlen mennyiségű tápanyagot tartalmaz.
Mivel sok tökmag van egy tökben, általában nem tudjuk felhasználni azonnal, így tárolni kell, ha nem szeretnénk pazarolni. Nézzük, hogy hogyan oldották ezt meg régen, és hogy mit tehetünk mi.
A karácsonyi kaktusz épp a karácsonyi ünnepek idején bontja gyönyörű virágait, feltéve, ha előtte odafigyeltünk rá.
A világ szakácsai esküsznek rá, a háziasszonyok már évszázadok óta használják az ételek ízesítésére, nagyszüleink pedig mindig is gyanították, amit a tudomány végre felfedezett: a fokhagyma igazi csodagyógyszer!
A rozmaring egy népszerű fűszernövény, ami meghálálja a metszést. Szaporítani is nagyon könnyű!
A banán kifejezetten fényigényes, 20-23 fokot és bőséges locsolást igénylő szobanövény. Kéthetenkénti tápoldatozást meghálálja, de a tél közeledtével csökkenthető az öntözés és a trágyázás adagja. <p>További információk a banánról alábbi cikkeinkben olvasható:
A hazai klímában sem a narancsnál sem a mandarinnál nem számíthatunk termésre, de a citrommal sikeresebben próbálkozhatunk. <p>Erről szólnak alábbi cikkeink is:
A rózsametszés ideje tavasszal jön érkezik el. A futórózsákról elegendő csak az elhalt vagy visszafagyott részeket eltávolítani, nem igényel olyan erős metszést mint a teahibrid rózsák. Később a három négyéves vesszőket ujra tőből kell eltávolítani, hogy az fiatalabb vesszők jobban fejlődjenek.
Sajnos ha a növény nagyon leromlott, akkor nincs sok értelme próbálkozni az átteleltetésével, inkább javasolnám, hogy jövőre ruházzon be egy újabb muskátliba, hamarabb fog virágzó és egészséges növényt kapni!
Tudna segíteni nekem, hogy milyen más neve lehet e növénynek, mert a tigriscsillag valószínű egy helyi elnevezés, és így nem tudom beazonosítani.