321. Snidling: vitaminban gazdag gyomorerősítő
Sokszor a legegyszerűbb ételek a legfinomabbak: most éppen egy frissen sült, ropogós, vajas kenyérre gondolok, snidlinggel megszórva.
Sokszor a legegyszerűbb ételek a legfinomabbak: most éppen egy frissen sült, ropogós, vajas kenyérre gondolok, snidlinggel megszórva.
Virágkötészeti kiállítás, verseny, bemutató és vásár: ez a címe a rendezvénynek, ahol elleshettünk néhány praktikát az ünnepi díszgyártáshoz.
Összehasonlítjuk a hazai és Közép-Kelet-Európa piaci árait.
Nem minden fahéj egyforma - hívták fel az európai egészségügyi szervezetek a fogyasztók figyelmét egy potenciális karácsonyi veszélyforrásra.
Áfonyát konyhakertbe is lehet ültetni, azonban van néhány apróság amire oda kell figyelni, hogy bőségesen teremjen.
Üdvözlöm! A képek alapján szerintem nem tűzelhalás. Az másképpen néz ki. Ez valószínüleg baktérium, vagy gomba betegség, ami szerintem orvosolható! Javaslom, hogy Champion nevű szerrel permetezze le. Ha Nem terje dtovább, akkor sikerült a kezelés, ha mégis tovább terjedne, akkor Ridomil-lal permetezze le 1-2 hét múlva.
Üdvözlöm! Szerintem hernyó lesz! Látnom kéne, de így látatlanban, valószínű, hogy hernyó rágta.
Tisztelt Mátai Ágnes! A barackfa levelének a hullását több minden okozhatja. Kép nélkül nem tudok pontos választ adni, de az okok többnyire a következők lehetnek. Vagy vízhiány, vagy csonthéjasok moníliás betegsége vagy az újabban sok kárt okozó csonthéjasok fitoplazmás betegsége. Tisztelettel: Mezős Balázs kertészmérnök, növényvédő szakmérnök www.aleonkert.hu
Üdvözlöm! A terrarisztikában használatos kellékek közül ajánlom, a szárított mohát! Nem kell vele fáradozni és készen kapja, nem drágán. MIndenképpen ezt tartom a legjobbnak! Őket ajánlom: http://tmreptiles.eu/index.php/component/virtuemart/dekoracio/terrariumi-moha-szaritott-detail?Itemid=0
Kedves Olvasónk! Mindkét témáról sokat írtunk már: LEANDER: Leander metszése, gondozása >> leander felkészítése a télre >> leander virágoztatása >> CITROMFA: Citromfa teleltetése 4 lépésben >>Hogyan gondozzuk a citromfánkat? >>