4091. Zöld dió, nagymamáink féltve őrzött kincséből modern kuriózum
A diót már régóta ismerjük kívül-belül, a zöld dió és különösképp a milotai zöld dió azonban most indult hódító útjára.
A diót már régóta ismerjük kívül-belül, a zöld dió és különösképp a milotai zöld dió azonban most indult hódító útjára.
Túrós csusza, pörkölt, rántott hús és sült burgonya vagy esetleg palacsinta? Mind tipikusan olyan ételek, melyeket előszeretettel készítenek a magyar háziasszonyok. De vajon melyik kerül legsűrűbben a magyar családok asztalára?
Ha szeretnéd a hagyományos vörös bort és pezsgőt valamilyen egzotikus itallal helyettesíteni, akkor olyan ízes koktél recepteket javaslunk, amelyekkel felpezsdítheted a hideg téli estéket.
A böjt és a diéta időszaka után a karácsonyi asztal dúskál „minden földi jóban”, ami megterheli a szervezetet és nincs tekintettel az egészségi kívánalmakra.
Hazánkban a tinédzserek 90%-a szenved pattanásoktól, amelyekért részben az étrendjük tehető felelőssé. Sokan a saját bőrükön tapasztalták, hogy akár néhány kocka csokoládé vagy pár szem mogyoró is megbosszulja magát. A legújabb kutatások szerint azonban a legtöbb embernél nem egyetlen összetevő tehető felelőssé a problémás arcbőr kialakulásáért.