-
Bolti Eladó Pénztáros Állás
-
takarító
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
könyvelő, bérszámfejtő
-
Épületgépészeti Munkalehetőség
-
Óvodapedagógus
-
Műszaki ügyintéző
-
CNC maró / fúró programozó
2024. 09. 30
-
Laboráns | Tiszafüred
2024. 10. 07
-
Plazmaszóró gépkezelő
2024. 10. 08
-
Üzemi logisztikus
2024. 10. 08
-
Műszaki értékesítő - Prémium gépjármű terület - Céges autó - Angol középfok!
2024. 10. 08
-
Targoncás anyagmozgató
2024. 10. 08
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A cseresznyés joghurtkrém elkészítése
A cukrot és a citromlét addig melegítjük, míg a cukor fel nem oldódik. A zselatint hideg vízben felpuhítjuk összenyomkodjuk és hozzáadjuk. Hagyjuk kihűlni. Ha már csak langyos, hozzákeverjük a joghurtot. Felverjük a habot, és belekeverjük a joghurtba. A krémet poharakba adagoljuk, és hagyjuk megkeményedni. A cseresznyét kimagozzuk, a 3/4 részét összeturmixoljuk. 4 evőkanál vízben 5 percig főzzük, szitán átnyomjuk, majd visszarakjuk a lábasba és hozzáadjuk az ízesítőket. A maradék cseresznyéket négy darabba vágjuk. Hozzáadjuk a cseresznyepéphez, a keményítővel és egy kis vízzel felforraljuk. Ha kihűlt, a krémre öntjük. Ünnepi alkalmakkor megbolondíthatjuk a joghurtkrémet egy kis cseresznyepálinkával.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 25. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.