-
Varrónő
-
Logisztika-arumozgató
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Kőmüves,ács,segédmunkás
-
Értékesítési asszisztens
-
Dohánybolti eladó
-
Könyvelő
-
Betanított gépkezelő
2022. 07. 05
-
Rendszerinformatikus
2022. 07. 05
-
Vevői minőségbiztosítási munkatárs
2022. 07. 05
-
Supply Chain Analyst
2022. 07. 05
-
IT szakértő
2022. 07. 05
-
Konyhai munkatárs
2022. 07. 05
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók: uborka, egy marék kapor, 3 l víz, 3 ek. só, 3 gerezd fokhagyma, 3 szelet pirítós.
Készítsünk kovászos uborkát fokhagymával
A kaprot helyezzük a befőttes üveg aljára, majd vágjuk le az uborkák végeit, hosszában szeljük négybe őket, végül helyezzük az üveg alján lévő kaporra. Ezt követően öntsük fel sós vízzel (langyos-meleg vizet használjunk), és tegyük rá a fokhagymát és a megpirított kenyeret. Az üvegeket takarjuk le, majd pedig 3-4 napig hagyjuk savanyodni. Amikor elkészült, szűrjük le. Ezután az uborkát hideg helyen tároljuk (hideg kamrában, esetleg hűtőszekrényben), hogy íze tovább finom maradjon.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 17. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.