-
mérlegképes könyvelő
-
Sales specialist / Üzletkötő
-
Pasarét Club Büfé
-
Építész műszaki előkészítő
-
Mérlegképes könyvelő
-
laboratóium analitikus
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
DevOps Engineer
2023. 04. 02
-
Gyártástervező | Dalmand
2023. 03. 31
-
Ügyfélszolgálati munkatárs, adminisztrátor
2023. 04. 01
-
Bankfióki irattározási diákmunka
2023. 04. 01
-
GYÁRTÁSTÁMOGATÓ MÉRNÖK (Folyamatfejlesztés, Angol nyelvtudás)
2023. 04. 01
-
Szerelő
2023. 04. 01
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hogyan főzzük meg a sonkát? A sonkát főzés előtt áztassuk hideg vízbe 1-2 órára, így a só nagy része kiázik belőle. Mossuk le, majd hideg vízbe tegyük fel főni, úgy, hogy a víz ellepje. A vízbe tegyünk zöldségeket, ízlés szerint fokhagymát, vöröshagymát, borsot és babérlevelet. Lassú tűzön főzzük, legalább 3 órán át. A sonka kész, ha a hús könnyen leválik a csontról. A kötözött sonkát hústű próbával ellenőrizhetjük. A sonkát hagyjuk a levében kihűlni. Ezután tegyük át egy tálra, fedjük le és tartsuk hűtőben.
Piaci árak: 2010. március 18.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2010. 11. hét
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.