-
Hegesztő,Lakatos,Villanyszerelő,Víz-gáz-fűtésszerelő
-
Épületgépészet
-
Adminisztrátor
-
konyhai kisegítő
-
Jogi asszisztens
-
Hegesztő, lakatos, esztergályos, programozó
-
Iskolatitkár
-
Csomagoló - Anyagmozgató | Bicske
2023. 02. 03
-
Gyártás előkészítő munkatárs
2023. 02. 05
-
Targoncavezető
2023. 02. 02
-
Generál építésvezető
2023. 02. 06
-
Autószerelő / gépjárműszerelő
2023. 02. 06
-
Manager, Software Engineering
2023. 02. 06
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Spenótkrém: 20 dkg spenót, 20 dkg krémsajt (vagy natúr vajkrém), 6dkg reszelt parmezán, 6 nagy gerezd fokhagyma reszelt szerecsendió, só, bors. Kevés olívaolajon héjastul megsütjük a fokhagymát. Amikor már jól megsült, a belsejét kinyomkodjuk. A spenótot kevés olívaolajon megfonnyasztjuk. Aprítógépe tesszük a krémsajtot, spenótot, sült fokhagymát, reszelt parmezánt és simára pürésítjük. Sóval, borssal és frissen reszelt szerecsendióval ízesítjük.
Piaci árak: 2010. március 11.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2010. 10. hét
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.