-
Autószerelő
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Személy- és vagyonőr
-
Camponába női eladót keresünk
-
Főpincér
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Fogászati asszisztens
-
Sourcing Manager – Corporate Services
2023. 10. 04
-
Raktáros | Alsómocsolád
2023. 10. 03
-
Forgácsoló gépbeállító
2023. 10. 04
-
Gépbeállító (12 órás munkarend) - Tatabánya
2023. 10. 04
-
Termelési technikus - Tatabánya
2023. 10. 04
-
Könyvelő gyakornok
2023. 10. 04
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Tormakrém elkészítése: 10 dkg vaj, 2 evőkanál liszt, 1 kávéskanál rétesliszt, 4 dl tej, 1 kávéskanál só, 5 evőkanál ecetes reszelt torma, 1 teáskanál őrölt fehér bors, fél citrom leveA vaj felét olvasszu fel, rakjuk hozzá a sima, illetve a réteslisztet,majd adjuk hozzá a tejet és főzzük össze. Tegyük bele a sót, és hűtsük langyosra. Beleállíthatjuk az edényt egy hideg vízzel teli tálba. Ezután keverjük hozzá a vaj másik felét, a tormát, és a többi hozzávalót is. Alaposan keverjük ki. Kis időre a hűtőbe tesszük. Szendvicsekhez, hidegtálakhoz kitűnően felhasználható!
Piaci árak: 2010. szeptember 23.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2010. 38. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.