-
Főpincér
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Hentes
-
Lovász állás
-
Fogászati asszisztens
-
Camponába női eladót keresünk
-
Product Manager (International Team)
2023. 10. 01
-
Karbantartó
2023. 09. 29
-
Advanced Manufacturing Engineer (gyártástechnológiai mérnök)
2023. 10. 01
-
Senior Test Automation Engineer
2023. 10. 01
-
UX / UI Team Lead
2023. 10. 01
-
Senior Business Analyst
2023. 10. 01
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Palacsinta tészta: 25 dkg liszt, 4 tojás, 4 dl tej, 2 evőkanálnyi olaj, 1 késhegynyi só. Töltelék: 3 fej vöröshagyma, 20 dkg gomba, 1 csokor kapor, 1 evőkanálnyi cukor, 2 evőkanálnyi vörös bor, 1 evőkanál olívaolaj, só, bors.
A gombás-vöröshagymás palacsinta elkészítése
- Megszitáljuk a lisztet egy tálba, majd sorra hozzáadjuk a felvert tojásokat, a tejet, az olajat és a sót. Addig kavarjuk még egy homogén masszát kapunk, majd 30 percig hűvös helyen tároljuk.
- Elkészítjük a tölteléket: megtisztítjuk a hagymát és karikákra vágjuk. Megtisztítjuk és megmossuk a gombát, majd apró szeletkékre vágjuk.
- A boros-cukros olajban mindent jól megpárolunk. Mikor a gombából keletkezett lé teljesen elpárolgott, megszórjuk az apróra vágott kaporral, sóval és borssal. Hagyjuk kihűlni.
- A hidegen tárolt masszából palacsintát sütünk és megtöltjük a gombás töltelékkel.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 35. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés