-
Hentes, konyhamészáros
-
Kőműves
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
Adminisztrátor, kapcsolattartó
-
Épületgépészeti Munkalehetőség
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
CNC operátor / programozó
2024. 08. 30
-
Gumiszerelő munkatárs
2024. 09. 13
-
Fuvarszervező
2024. 09. 12
-
Projekt vezető
2024. 09. 13
-
Képzésszervezési gyakornok
2024. 09. 13
-
Bolti eladó
2024. 09. 13
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A gombás-vöröshagymás palacsinta elkészítése
- Megszitáljuk a lisztet egy tálba, majd sorra hozzáadjuk a felvert tojásokat, a tejet, az olajat és a sót. Addig kavarjuk még egy homogén masszát kapunk, majd 30 percig hűvös helyen tároljuk.
- Elkészítjük a tölteléket: megtisztítjuk a hagymát és karikákra vágjuk. Megtisztítjuk és megmossuk a gombát, majd apró szeletkékre vágjuk.
- A boros-cukros olajban mindent jól megpárolunk. Mikor a gombából keletkezett lé teljesen elpárolgott, megszórjuk az apróra vágott kaporral, sóval és borssal. Hagyjuk kihűlni.
- A hidegen tárolt masszából palacsintát sütünk és megtöltjük a gombás töltelékkel.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 35. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés