-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
takarító
-
Irodavezető (munkaerő-kölcsönzés) - Szombathely
-
Területi értékesítési munkatárs - Győr
-
Fogtechnikus
-
Kőműves
-
Óvodapedagógus
-
Szerelők
2025. 01. 20
-
Raktáros | Tihany
2025. 01. 24
-
Gyártástámogató plc mérnök (3223)
2025. 01. 25
-
System Engineer Technical Service
2025. 01. 26
-
Service Delivery Manager - Senior (REF3418A)
2025. 01. 26
-
Service Delivery Manager - Senior (REF3418A)
2025. 01. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A gombás-vöröshagymás palacsinta elkészítése
- Megszitáljuk a lisztet egy tálba, majd sorra hozzáadjuk a felvert tojásokat, a tejet, az olajat és a sót. Addig kavarjuk még egy homogén masszát kapunk, majd 30 percig hűvös helyen tároljuk.
- Elkészítjük a tölteléket: megtisztítjuk a hagymát és karikákra vágjuk. Megtisztítjuk és megmossuk a gombát, majd apró szeletkékre vágjuk.
- A boros-cukros olajban mindent jól megpárolunk. Mikor a gombából keletkezett lé teljesen elpárolgott, megszórjuk az apróra vágott kaporral, sóval és borssal. Hagyjuk kihűlni.
- A hidegen tárolt masszából palacsintát sütünk és megtöltjük a gombás töltelékkel.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 35. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés