-
Dohánybolti eladó
-
Épületgépészet
-
Bútorasztalos
-
Extruderkezelő
-
Személy és vagyonőr állás
-
Raktáros
-
Minőségbiztosítási munkatárs
-
Földmunkagép Szerelő / szerviztechnikus
2023. 01. 28
-
Salesforce szoftverfejlesztő (REF148I)
2023. 01. 27
-
Üzemeltető műszerész
2023. 01. 26
-
Márkabolti Értékesítő
2023. 01. 28
-
Pénztáros
2023. 01. 28
-
Swedish OR Bulgarian speaking Contact Center Representative
2023. 01. 28
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A gombakrémmel töltött palacsinta hozzávalói: hígpalacsinták, gomba, só, bors, édes fűszerpaprika, hagyma, kapor.
A gombakrémmel töltött palacsinta elkészítése
Elkészítjük a palacsintákat a nekünk tetsző módon (ki-ki hogy szereti). Ezután egymásra helyezzük, hogy megpuhuljanak. A gombát főzzük meg és daráljuk le olyannyira, hogy szinte krém állaga legyen. A hagymát is daráljuk le, majd pároljuk meg olajban, kevergessük folyamatosan, és csak kevés ideig tartsuk a tűzön. Hozzáadjuk a gombát, összekeverjük, majd a kaprot is belekeverjük, végül levesszük a tűzről, és a többi fűszert is hozzáadjuk. Hagyjuk kihűlni, hogy a fűszerek megtegyék a hatásukat. Megtöltjük a palacsintákat, és készen is van. Tálalhatjuk előételnek vagy egytálételnek.
Piaci árak - 3. hét
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.