-
szerelő - motorcsónak szerviz
-
Jogi asszisztens
-
Iskolatitkár
-
Hegesztő,Lakatos,Villanyszerelő,Víz-gáz-fűtésszerelő
-
Extruderkezelő
-
Bútorasztalos
-
autófényező/előkészítő
-
KÖNYVELŐ
2023. 01. 26
-
Vegyipari Gépkezelő
2023. 01. 27
-
Üzemeltető műszerész
2023. 01. 26
-
Minőségbiztosítási mérnök
2023. 01. 27
-
Beszállítói minőségbiztosítási mérnök
2023. 01. 27
-
Kereskedelmi manager
2023. 01. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók: brokkoli, 1 tojás, 2 evőkanál liszt, zsemlemorzsa, só, delikát, bors.
A rántott brokkoli elkészítése
A brokkolit mossuk meg jó alaposan, majd szedjük szét kisebb darabokra. A tojást a sóval, delikattal, borssal és liszttel verjük fel, majd a brokkoli darabokat forgassuk bele a tojáskeveréke. Ezután forgassuk bele zsemlemorzsába, és forró olajban süssük ki. Az olajból kiszedve helyezzük a megsült brokkoli falatokat papírtörlőkendőre.
Felszolgálhatjuk tejfölös-fokhagymás szósszal.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.