ÁLLATVÉDŐK A PEPSI SZIGET 2002 FESZTIVÁLON IS

ÁLLATVÉDŐK A PEPSI SZIGET 2002 FESZTIVÁLON IS
A Zöld Udvaron az ország jelentősebb környezetvédő szervezetei koncerteket, beszélgetéseket, filmvetítéseket, színpadi programokat és kiállításokat szerveznek.

ÁLLATVÉDŐK A PEPSI SZIGET 2002 FESZTIVÁLON IS
A Sziget szervezői a "Totális eszméletvesztés"-t a kulturális programok, és világsztárok felvonultatása mellett a civil szervezetek részvételével teszi teljessé. Nem első alkalommal nyílik a Sziget területén Zöld Udvar, ahol a programoktól megfáradt szigetelők - mintegy oázisban - megpihenhetnek, és zöld életmóddal kapcsolatos, környezetvédelmi szemléletformáló bemutatókat és előadásokat hallgathatnak meg.

A Zöld Udvaron az ország jelentősebb környezetvédő szervezetei sokszínű programokat szerveznek: a témanapokon (fogyasztás, pénz, ember, energia, globalizáció, természet, béke). Ezen belül lesznek koncertek, beszélgetések, filmvetítések, színpadi programok, kiállítások, képzőművészeti műhelyek, harcművészeti bemutatók.

Az Orpheus Országos Állatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület ( www.zug.hu) a számos szervezet mellett állatvédelmi információs sátrat (benne szóróanyagokkal, képeslapokkal, matricákkal) működtet majd a felelős és emberséges állattartás elősegítéséért.

A Szigeten barangoló vendégeket sok szeretettel várjuk a Zöld Udvarban!

Orpheus Országos Á llatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület

A programban közreműködő szervezetek:

Alba Kör
Bocs Alapítvány
Energia Klub
Kozmosz
Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület
Orpheus Egyesület
Ökoszolgálat
Rex Alapítvány
Rügyecskék Ember- és Környezetvédő Közhasznú Egyesület
WWF Magyarország
Zöld Fiatalok
Zöld Pont Alapítvány - Rogers Iskola
Védegylet
Az Orpheus Egyesület

értékelés