ÁLLATVÉDŐK A PEPSI SZIGETEN
A sziget forgatagának része a Zöld Udvar. A non-profit kezdeményezés legfontosabb célja a környezetvédelmi tudatosság elősegítése és - ha lehet - fokozása.

A sziget forgatagának része a Zöld Udvar. A non-profit kezdeményezés legfontosabb célja a környezetvédelmi tudatosság elősegítése és - ha lehet - fokozása. Az udvar fő szervezője a budapesti székhelyű Energia Klub. A Pepsi Sziget Fesztivál háromszázötvenötezer látogatója a hatvan színpadi rendezvény egyikeként élvezhette a Zöld Udvar nyújtotta látnivalót; a környezet a nagy nyüzsgésben szinte egy oázist teremtett a látogatók számára.

ÁLLATVÉDŐK A PEPSI SZIGETEN

Volt ott minden érdekesség! A rendezvény napjait 7 témára osztották, így a környezetvédelmi szervezetek pénz, ember, energia, globalizáció, természet, és béke témákban jeleskedtek. Mindemellett folyamatosan kézműves foglalkozások, beszélgetések, koncertek, filmvetítések és információs sátrak álltak rendelkezésre, ahol a munkálkodó szervezetektől a környezeti témákra érzékeny, környezettudatos életformáról kaphattak ismereteket a vendégek. A Bio Étteremben ízletes reformtáplálékokból lakmározhatott bárki. Rangos vendégként megfordult Fábry Sándor és Bródy János is közöttünk.

ÁLLATVÉDŐK A PEPSI SZIGETEN

Az állatvédő szervezetek is szép számmal voltak jelen. Az Orpheus Országos Állatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület már második alkalommal vett részt állatvédelmi információs munkával a Zöld Udvar programjaiban, melynek keretében több száz állatbaráttal és szimpatizánssal beszélgettek el a szervezet aktivistái, és ezernél is több látogatónak ajándékoztak az állatvédelemmel kapcsolatos apróságokat: állatfigurákat, könyveket, szóróanyagokat, képeslapokat, matricákat. Az Orpheus Egyesület célja az állatok védelme, bántódásuk megelőzése és az ezzel kapcsolatos tudnivalók minél szélesebb körben való terjesztése. A Szigeten sikerrel jártunk és sok elvbarátunkkal cseréltünk tapasztalatot.

ÁLLATVÉDŐK A PEPSI SZIGETEN

Orpheus Egyesület http://www.zug.hu
Infoline: 06 20 / 99 59 409
Támogasd az állatvédelmet adód 1%-ával (18464654-1-06)
Számlaszám: 11735005-20489094

Megosztás

Édenkertész válaszol

Át lehet-e ültetni a levendulát ősszel nagy földlabdával?

Október közepéig a levendula nyugodtan ültethető/átültethető.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Várunk!

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.