ÁLLATVÉDŐK A PEPSI SZIGETEN
A sziget forgatagának része a Zöld Udvar. A non-profit kezdeményezés legfontosabb célja a környezetvédelmi tudatosság elősegítése és - ha lehet - fokozása.

A sziget forgatagának része a Zöld Udvar. A non-profit kezdeményezés legfontosabb célja a környezetvédelmi tudatosság elősegítése és - ha lehet - fokozása. Az udvar fő szervezője a budapesti székhelyű Energia Klub. A Pepsi Sziget Fesztivál háromszázötvenötezer látogatója a hatvan színpadi rendezvény egyikeként élvezhette a Zöld Udvar nyújtotta látnivalót; a környezet a nagy nyüzsgésben szinte egy oázist teremtett a látogatók számára.

ÁLLATVÉDŐK A PEPSI SZIGETEN

Volt ott minden érdekesség! A rendezvény napjait 7 témára osztották, így a környezetvédelmi szervezetek pénz, ember, energia, globalizáció, természet, és béke témákban jeleskedtek. Mindemellett folyamatosan kézműves foglalkozások, beszélgetések, koncertek, filmvetítések és információs sátrak álltak rendelkezésre, ahol a munkálkodó szervezetektől a környezeti témákra érzékeny, környezettudatos életformáról kaphattak ismereteket a vendégek. A Bio Étteremben ízletes reformtáplálékokból lakmározhatott bárki. Rangos vendégként megfordult Fábry Sándor és Bródy János is közöttünk.

ÁLLATVÉDŐK A PEPSI SZIGETEN

Az állatvédő szervezetek is szép számmal voltak jelen. Az Orpheus Országos Állatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület már második alkalommal vett részt állatvédelmi információs munkával a Zöld Udvar programjaiban, melynek keretében több száz állatbaráttal és szimpatizánssal beszélgettek el a szervezet aktivistái, és ezernél is több látogatónak ajándékoztak az állatvédelemmel kapcsolatos apróságokat: állatfigurákat, könyveket, szóróanyagokat, képeslapokat, matricákat. Az Orpheus Egyesület célja az állatok védelme, bántódásuk megelőzése és az ezzel kapcsolatos tudnivalók minél szélesebb körben való terjesztése. A Szigeten sikerrel jártunk és sok elvbarátunkkal cseréltünk tapasztalatot.

ÁLLATVÉDŐK A PEPSI SZIGETEN

Orpheus Egyesület http://www.zug.hu
Infoline: 06 20 / 99 59 409
Támogasd az állatvédelmet adód 1%-ával (18464654-1-06)
Számlaszám: 11735005-20489094

értékelés