-
Takarító
-
Elektronikai műszerzés
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
mérlegképes könyvelő
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Bolti eladó
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Medior tesztelő @ Abesse Zrt.
2024. 04. 26
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Öntő / olvasztár - Székesfehérvár
2024. 04. 26
-
Gépbeállító - Polgárdi
2024. 04. 26
-
Pénzügyi és szervezési előadó - Veszprém
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Valószínű, hogy a "szokássá vált" őszi borfesztivál mintájára helyezte át székhelyét a pálinkafesztivál a pesti Városháza térről a Budai palotába. Ugyancsak őszi újítás, hogy a rendezők a rövid ital mellé hosszú kolbászt is kínáltak. Kérdés, hogy vajon megérte-e elköltözni a forgalmas és központi belvárosi helyszínről a budai oldalra?
Péntek este nem volt tumultus
A nyitó napon, péntek este látogattunk ki a rendezvényre, aminek az elegáns Savoyai-terasz adott otthont.
A pálinkás kiállítók száma a kolbászosokkal együtt is alulmúlta a tavaszi 23 pálinkafőzőt. Az első csalódáson szerencsére gyorsan túltettük magunkat, megkóstolva Márton és Lányai mennyei málna-, Zwack bodza- és Bestillo gönci barackpálinkáját. Bátran ajánljuk mindenkinek, akinek kétségei vannak a röviditalokat illetően.
Jó húzás volt a rendezvényt kiegészíteni a kolbásszal! Nem csak azért, hogy a rövidek (féldeci helyett csak 1,4 cent kóstolóadag) között valami szilárdat is kóstolhassunk, de a hazai kolbászkínálat széles skáláját is ritkán láthatja és kóstolhatja egyszerre egy hétköznapi ember. Itt megtehettük, és meg is (t)ettük. Kóstolónak bárki elvehetett egy-egy friss, száraz, csípős, mangalica stb. kolbászkarikát, a kedvencből pedig 500 Ft-ért sétálótálcát kérhettünk.
Nem hiányzott persze a sült kolbász, a pörkölt és a flekken sem.
[vote:474736905]Összességében elmondhatjuk, hogy nem kellett csalódnia annak, aki kilátogatott a várba. A kevesebb kiállító ellenére sem volt hiányérzetünk a választékkal, vagy a kultúrált fogyasztással kapcsolatban.
Reméljük, ezt így találják a rendezők is, és jövőre újra kilátogathatunk egy kis kóstolóra.