-
Területi értékesítési munkatárs - Győr
-
takarító
-
Irodavezető (munkaerő-kölcsönzés) - Szombathely
-
Bolti Eladó Pénztáros Állás
-
Kőműves
-
óvodapedagógus
-
Autófényező
-
Csőszerelő
2025. 02. 08
-
Contact Center Értékesítési Tanácsadó | Pécs
2025. 02. 11
-
Security Management Specialist for Vulnerability Managegement (REF3474Z)
2025. 02. 11
-
Transzferár asszisztens
2025. 02. 12
-
Fröccsöntő gépbeállító - Veresegyháza (BPV021101)
2025. 02. 11
-
Szakács
2025. 02. 11
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

A magamfajta ember ilyenkor már - mint a kisiskolás - számolja a napokat: áció, káció, akáció, BORFESZTIVÁL. Nézegetem az interneten, hogy kik is lesznek ott, igyekszem összeállítani a programot, kinél, mikor és mit kóstoljak.
Néha bosszankodom, ha nem találom az esetleg jól megszokott személyes kedvenceket (Hudácskó Pincészet ,Opperheim Pincészet ) az egyre bővülő kiállítói névsorban. Idén állítólag már több, mint kétszázan lesznek. Mégis alig várom, hogy az első pohárka bort megillatolhassam.
Emellett nagy fejtörést okoz az is, hogyan szabaduljak el a munkahelyemről. Mi lehet jó indok? Mindenképpen olyan lógási lehetőséget kell kitalálni, hogyha véletlenül este találkozom a főnökömmel, ne legyen gond belőle. Várom a kreatív javaslatokat. (Én is! - a szerk.) Egyébként nagy örömünkre az idei rendezvény egy nappal hosszabb.
Szóval ott tartok, hogy megszereztem a kiállítók névsorát és elkezdtem szétosztani, csoportosítani és rangsorolni őket (hisz kétszáz kiállító minimum 5-6 féle borát, azaz 1000 tételt mégsem kóstolhatunk végig). Fehér, vörös, tokaji, melyik nap, mi legyen? Nem könnyű kérdés. Aztán, mivel napok után is ugyanott tartok a tervezésben egy hirtelen elhatározás után elkezdem írni a borászokat, hogy kiket is fogok biztosan meglátogatni, nehogy valaki fontos kimaradjon. Ezután jönnek a felfedezésre váró lehetségesek, majd azok, akiket biztosan kizárok - így szűkítem a kört fokozatosan. A jegyzettömböm ott fog lapulni a zsebemben, hogy még kellően kapatosan is megtaláljam.
Az biztos, hogy a `Borászok Óráját` nem érdemes kihagyni: amellett, hogy ingyen kóstolhatunk, maga a borász kínálja munkájának és tudásának gyümölcsét az érdeklődőknek (és a szerencséseknek, akik közel tudnak férkőzni a pavilonhoz).
Aztán a nyitás napján igyekszem minél előbb ott lenni, hiszen a kóstolás mellett érdemes odafigyelni a programokra is: jobbnál jobb koncertekre bukkanhatunk.
Ott találkozunk!
Részletek az Eseménynaptárban: Borkiállítás és Várás