BIOKERTÉSZETI ESTÉK AZ OKTOGONNÁL
Az Újpesti Ökopiac szervezői a biogazdálkodásról szóló előadásokat, vitákat, bemutatókat tartanak Budapesten - együttműködve a Bioklub programjaival.

BIOKERTÉSZETI ESTÉK AZ OKTOGONNÁL
A Sárközy Péter Alapítvány a Biokultúráért hiánypótló programot indított. "Biokertészeti Esték az Oktogonnál" címmel minden páros héten szerdán 17-19 óra között az alapítvány székhelyén (1062 Budapest, Andrássy út 52. fsz.) oktatási, szaktanácsadási előadások, termékbemutatók, programok kezdődtek.

Az első alkalommal a résztvevőknek bemutatták az alapítvány tevékenységét, előadás hangzott el az alginitről, majd Parádi Andor tartott tájékoztatást a kiskertekben történő teendőkről, ökogazdálkodási praktikákról.

Május 14-én Dér Sándor komposztálási szakértő, a Hungária Öko-Garancia Kft. ellenőrző szervezet vezetője tart előadást Komposztálás a kiskertekben, és Ökogazdálkodás ellenőrzése és a bioélelmiszerek tanúsítása címmel.

A program során az alapítvány az ökogazdálkodás egyik hiányosságát, a szaktanácsadást is be kívánja építeni a programjaiba.

A Sárközy Péter Alapítvány programjai szervezésében szervesen együttműködik a Biokultúra Egyesület - Parádi Andor által vezetett - "Bioklub" programjaival.

A Biokertészeti Estékre a belépő alkalmanként 400 Ft. Az aktuális programról tájékoztatást nyújtunk a (26) 373-743 telefonszámon.

Megosztás

Édenkertész válaszol

Hogyan kell leválasztani lepkeorchideán szárán fejlődő kis növénykét?

Meg kell várni, amíg a gyökerek megnőnek kb. 5-8 cm hosszúra. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Várunk!

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.