BIOKERTÉSZETI ESTÉK AZ OKTOGONNÁL
Az Újpesti Ökopiac szervezői a biogazdálkodásról szóló előadásokat, vitákat, bemutatókat tartanak Budapesten - együttműködve a Bioklub programjaival.

BIOKERTÉSZETI ESTÉK AZ OKTOGONNÁL
A Sárközy Péter Alapítvány a Biokultúráért hiánypótló programot indított. "Biokertészeti Esték az Oktogonnál" címmel minden páros héten szerdán 17-19 óra között az alapítvány székhelyén (1062 Budapest, Andrássy út 52. fsz.) oktatási, szaktanácsadási előadások, termékbemutatók, programok kezdődtek.

Az első alkalommal a résztvevőknek bemutatták az alapítvány tevékenységét, előadás hangzott el az alginitről, majd Parádi Andor tartott tájékoztatást a kiskertekben történő teendőkről, ökogazdálkodási praktikákról.

Május 14-én Dér Sándor komposztálási szakértő, a Hungária Öko-Garancia Kft. ellenőrző szervezet vezetője tart előadást Komposztálás a kiskertekben, és Ökogazdálkodás ellenőrzése és a bioélelmiszerek tanúsítása címmel.

A program során az alapítvány az ökogazdálkodás egyik hiányosságát, a szaktanácsadást is be kívánja építeni a programjaiba.

A Sárközy Péter Alapítvány programjai szervezésében szervesen együttműködik a Biokultúra Egyesület - Parádi Andor által vezetett - "Bioklub" programjaival.

A Biokertészeti Estékre a belépő alkalmanként 400 Ft. Az aktuális programról tájékoztatást nyújtunk a (26) 373-743 telefonszámon.

értékelés