-
Bolti eladó
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
Takarító
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
sofőr
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Medior tesztelő @ Abesse Zrt.
2024. 04. 26
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Öntő / olvasztár - Székesfehérvár
2024. 04. 26
-
Gépbeállító - Polgárdi
2024. 04. 26
-
Pénzügyi és szervezési előadó - Veszprém
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Fehérboros póréhagyma főzelék
Hozzávalók:
- 25 dkg hagyma
- 25 dkg burgonya
- 25dkg póréhagyma
- 1/2 dl fehérbor
- só, bors, szerecsendió, vegeta
Fehérboros póréhagyma főzelék elkészítése:
Egy nagy fej finomra vágott hagymát kevés margarinon megdinsztelek, ráteszem a kockára vágott burgonyát, kicsit párolom, majd beleteszem a karikára vágott póréhagymát (a zöldje is mehet). Ráöntöm a bort (fontos, kár kihagyni), só, bors, szerecsendió, vegeta és annyi víz kell hozzá, hogy ellepje. Így megfőzöm, és rántás nélkül is szuper főzelék a végeredmény. Ezt még az is szívesen megeszi, aki nem szereti a főzeléket.
értékelés