No SSO cookie
A honlapon

Nehéz a dolgunk, ha meg akarjuk védeni növényeinket!

Az esőtől gyorsan híznak a növények, a növényi szövetekben felhígulnak a felszívódó készítmények, a kontaktak pedig lemosódnak. Mi a teendő ilyen helyzetben?

Kapcsolodó cikkek

Tobzódnak a kertben a tetvek, molyok, gombák

Az ország legtöbb pontján párás melegben állnak a növényeink. A gombák támadására továbbra is számítani kell, rajzanak a gyümölcsmolyok és boldogan virulnak a levéltetvek. Nincs mese, permeteznünk kell! Növényvédelmi előrejelzés: 2016 júniusRészletek »

Már a gyümölcsöt bombázza a monilia

Az ország legtöbb pontján továbbra is esik és az átlagosnál alacsonyabb a hőmérséklet. Folyamatosan vízréteg borítja a leveleket, a gombák legnagyobb örömére.Részletek »

Mi ez a ragacs az autómon? - Időszerű a közterületen is permetezni

Az esős, szeles és hűvös időjárás miatt nehéz védekeznünk a közterületeken gondot okozó kártevőkkel kórokozókkal szemben. Dr. Zsigó György aktuális növényvédelmi tanácsait olvashatjuk.Részletek »

Vihar, fagy, jégeső - növényvédelmi tanácsok a borús napokra

Vihartól, fagytól sérültek a növényeink. Már napok óta párában állnak a kertek, a gombák és a baktériumok legnagyobb örömére. Aktuális növényvédelmi előrejelzés május elejére.Részletek »

Gyomhatározó: tavaszi gyomok - időben felismered őket?

Ne hagyd, hogy a gyomok eluralkodjanak a kertedben! Használd az édenkert.hu gyomhatározóját, amely segít a felismerésben és az ellenük való védekezésben. Fontos azonban megemlíteni, hogy ezen növények nagy része egyben kiváló gyógynövény, ezért az irtásuk előtt vedd figyelembe sokoldalú, akár gyógyászati célra történő felhasználásukat is.Részletek »