-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Kertigép Értékesítő
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Elektronikai műszerzés
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Medior tesztelő @ Abesse Zrt.
2024. 04. 26
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Srácok Figyelem! Legyél Rendezvényi Kisegítő / Host Zánkán Május 3-5-Én!
2024. 04. 26
-
Szakács
2024. 04. 26
-
Karbantartó Technikus
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A gombakrémmel töltött palacsinta elkészítése
Elkészítjük a palacsintákat a nekünk tetsző módon (ki-ki hogy szereti). Ezután egymásra helyezzük, hogy megpuhuljanak. A gombát főzzük meg és daráljuk le olyannyira, hogy szinte krém állaga legyen. A hagymát is daráljuk le, majd pároljuk meg olajban, kevergessük folyamatosan, és csak kevés ideig tartsuk a tűzön. Hozzáadjuk a gombát, összekeverjük, majd a kaprot is belekeverjük, végül levesszük a tűzről, és a többi fűszert is hozzáadjuk. Hagyjuk kihűlni, hogy a fűszerek megtegyék a hatásukat. Megtöltjük a palacsintákat, és készen is van. Tálalhatjuk előételnek vagy egytálételnek.
Piaci árak - 3. hét
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.