Virágzó Zugló 2011 Programja - Tihamér utca 21.

A Virágzó Zugló 2011 Programja több esetben is bebizonyította, hogy egy minimális segítséggel, közös összefogással és megfelelő rendezettséggel néhány óra alatt is hatalmas változásokat lehet létrehozni. A Tihamér utca 21 szám alatti munkálatok egy újabb, bizonyíték rá, hogy szépet alkotni nem is olyan nehéz.

Virágzó Zugló 2011 - Uzsoki utca 57

Az Uzsoki utca 57 számot október 28-án elárasztották a zuglói kertbarátok, akik Megyeri Szabolcs kertészmérnök irányítása alatt, a régi utcafrontból egy látványos utcafronti díszkertet hoztak létre. A jó hangulatban zajló munkanapot pedig egy kis uzsonnázgatással zárták.

Kivirágzó rendőrség - Stefánia út 83-85.

A Virágzó Zugló programja októberben 19-én a XIV. kerületi rendőrkapitányságot látogatta meg. A rendőrség hagyományos "szolgálunk és védünk" mottója a nap végére az is lehetett volna, hogy "ültetünk és védünk. Az udvar megszépülésével néhai munkatársuk, Radovic Dusán, emlékének is tisztelegtek.

Virágzó Zugló 2011 - Örs vezér tere 4-6

2011. autusztus végén Megyeri Szabolcs kertészmérnök és csapata a Zuglói önkormányzattal közösen újra ellátogattak az Örs vezér teréhez. Ezúttal a 4-6 házszámok utcafrontjait varázsolták át az ott lakó kertbarátok segítségével. Lássuk az összefoglalót!

Virágzó Zugló 2011 - Fogarasi út 27/a,b

Augusztus 26-án lelkes kertbarátok egy csapata nekilátott, hogy a Fogarasi út 27/a,b előtti utcafrontját szebbé varázsolja. Nem kis feladatra vállalkoztak, hiszen a nap végére több, mint 100 db évelő növényt, és majd egy tucat díszcserjét ültettek el. Munkájuk eredménye viszont egy teljesen megújult utcafronti rész!

Édenkertész válaszol

Plumériámat cserépben kint tartjuk a fedetlen teraszon, levelein sötétbarna pöttyök jelentek meg. . .

A hideg párás, ködös idő miatt valamilyen gomba jelent meg a leveleken. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Őszi asztaldísz

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Egy csodás palackkert tulajdonosa lehetsz

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.