-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Hentes
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Fogászati asszisztens
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Személy- és vagyonőr
-
Ács állványozó, Bádogos
2023. 09. 23
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Hatvan
2023. 09. 22
-
Szoftverfejlesztő mérnök (Indusztrializáció)
2023. 09. 23
-
Területi Képviselő
2023. 09. 23
-
Mérnökségi csoportvezető
2023. 09. 23
-
Continuous improvement manager
2023. 09. 23
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Számos zöldségkülönlegességekkel találkoztunk a Foodapest kiállításon. Vajon mit kezd velük médiaszakácsunk, Kaldeneker György?
(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)
Mángold: A kifejlett levelekit júliustól az őszi fagyokig folyamatosan lehet szedni, a mángold nyelét és főerét spárga módján készítő el.
Radicchio: levelei nyersen salátadíszként funcionál, de a mediterrán konyhában gyakran pizzára vagy pitébe rejtik leveleit.
Édeskömény: ideális köret halakhoz
Articsóka: Párolva, sütve, hideg salátaként, előételként, mártással, pizza feltéteként is fogyasztható.
Zeller: szár zeller frissen, gumóját sütve-rátva-főzve ehetjük, kinek hogy szimpatikus.
Gyermekláncfű: íze nyersen enyhén savanykás, de Wokban pirítva fogyaszthatóvá varázsolható. Gyermekláncfű, mint gyógynövény
Jégcsapretek: Ázsiában szívesen fogyasztják nyersen, apró kockákra vagy vékony szeletekre vágva, sós pácban vagy szójaszósszal, de gyakran párolják, levesbe főzik vagy tengeri ételek mellé kínált szószba is keverik. Jégcsapretek, a fagyos csemege
A videót a LIONS Média készítette Kaldeneker György közreműködésével.