-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Kertigép Értékesítő
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
sofőr
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Takarító
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Gépkezelő (pékség)
2024. 04. 19
-
Inbound Sales Representative @ Pronovix Hungary Kft.
2024. 04. 20
-
Éttermi Munkatárs
2024. 04. 19
-
Expert Frontend Engineer @ Secret Sauce Partners, Inc.
2024. 04. 20
-
Site Reliability / DevOps Engineer @ Instructure Hungary Kft
2024. 04. 20
-
Karbantartó műhelyvezető mérnök @ Hunam Personnel Solutions Kft
2024. 04. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A zöld paradicsom is beérik egy kis odafigyeléssel. Hoztunk kettő biztos módszert!
Zöld paradicsom
Az első hidegebb éjszakák beköszöntével én is elgondolkodtam azon, mit csináljak a temérdek zöld paradicsommal, ami a magaságyásainkban terem?! Az első ötletem a csalamádé volt, de nálunk nem igazán fogy. Sokkal jobban szereti a család a piros paradicsomot szendvicsen vagy csak úgy magában, ezért úgy gondoltam, hogy meg próbálom házilag, leszedés után érlelni.
"Erős Pista" házilag: nincsen ennél finomabb és egyszerűbb recept
Zöld paradicsom érlelése: így állj neki!
A zöld paradicsom érlelésének többféle módja van attól függően, hogy milyen lehetőségeink vannak. Például van-e otthon elég nagy hideg pince, kamra vagy nincsen?! Ha igen, akkor lehet dobozban érlelni. Ha nem, akkor a befőttes üveg jobb választás. A következő videóban ezeket vettem sorba.