Aszalt paradicsomos mediterrán kenyér
A frissen sülő kenyér illatánál nincs csodálatosabb dolog - állítja Kaldeneker György, tévészakács; márpedig ő csak tudja.

A kenyérsütéshez nem kell kenyérsütőgép, csak egy kis bátorság, hogy hozzáfogjunk. Kaldeneker György olívaolajos laposkenyeret (focaccia) készít, napon szárított paradicsommal és rozmaringgal.

Lássuk!

(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)

Aszalt paradicsomos mediterrán kenyér

Rozmaringos aszalt paradicsomos mediterrán kenyér

Hozzávalók:

  • 50 dkg búzaliszt
  • 1 csomag szárított élesztő
  • 2 teáskanál só
  • 2 teáskanál cukor
  • 3 dl víz
  • 1,5 dl olívaolaj
  • 1 szál rozmaring
  • 7-8 szem aszaltparadicsom

Még több recept: www.kaldeneker.hu

Megosztás

Hozzászólások

Édenkertész válaszol

Tavasszal szépen nézett ki a gyepünk, de junius elején lett rajta egy szalmásan elsárgult folt, . .

Felejtsük el az esti öntözést!

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Kinyíltak

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.