Aszalt paradicsomos mediterrán kenyér
A frissen sülő kenyér illatánál nincs csodálatosabb dolog - állítja Kaldeneker György, tévészakács; márpedig ő csak tudja.

A kenyérsütéshez nem kell kenyérsütőgép, csak egy kis bátorság, hogy hozzáfogjunk. Kaldeneker György olívaolajos laposkenyeret (focaccia) készít, napon szárított paradicsommal és rozmaringgal.

Lássuk!

(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)

Aszalt paradicsomos mediterrán kenyér

Rozmaringos aszalt paradicsomos mediterrán kenyér

Hozzávalók:

  • 50 dkg búzaliszt
  • 1 csomag szárított élesztő
  • 2 teáskanál só
  • 2 teáskanál cukor
  • 3 dl víz
  • 1,5 dl olívaolaj
  • 1 szál rozmaring
  • 7-8 szem aszaltparadicsom

Még több recept: www.kaldeneker.hu

Megosztás

Hozzászólások

Édenkertész válaszol

Japán fűzfám és szivarfám nem hajt rendesen. . .

A problémának több gyökere is lehet, akár a táp is, de lehet a tavaszi nagy szárazság hatása, ami sok növényt nagyon megviselt. . .

Részletek »

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.