-
gipszkartonozás, szárazépítés
-
Bolti Eladó Pénztáros Állás
-
Állásajánlat, gépkezelő
-
Szervezetfejlesztő talent
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
Traktoros (tolólapos)
-
Betonelemgyártó-ács
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Gyártás előkészítő mérnök
2024. 07. 27
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Targoncás
2024. 07. 27
-
Számviteli ügyintéző-kontroller
2024. 07. 27
-
Raktáros / targoncás
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A kenyérsütéshez nem kell kenyérsütőgép, csak egy kis bátorság, hogy hozzáfogjunk.
Kaldeneker György olívaolajos laposkenyeret (focaccia) készít, napon szárított paradicsommal és rozmaringgal.Lássuk!
(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)
Rozmaringos aszalt paradicsomos mediterrán kenyér
Hozzávalók:
-
50 dkg búzaliszt
-
1 csomag szárított élesztő
-
2 teáskanál só
-
2 teáskanál cukor
-
3 dl víz
-
1,5 dl olívaolaj
-
1 szál rozmaring
-
7-8 szem aszaltparadicsom
Még több recept: www.kaldeneker.hu
értékelés