-
Shop eladó
-
Áruszállító munkatárs
-
KONYHALÁNY
-
Virágkötő állás
-
Szerkezetlakatos
-
Panzióvezető (bentlakással)
-
laboratóium analitikus
-
Szállodai Karbantartó
2023. 03. 21
-
Gépkezelő / Gépbeállító | Székesfehérvár
2023. 03. 21
-
Ügyfélkapcsolati munkatárs
2023. 03. 20
-
Villanyszerelő | Székesfehérvár
2023. 03. 21
-
Betanított Munkatárs | Székesfehérvár
2023. 03. 21
-
Mechanikus Karbantartót
2023. 03. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Kávét pálinkával? Miért ne! A Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál eddig is merész gasztronómiai újításairól volt híres. A koktélok, csokik, sütik után idén ősszel minden eddiginél különlegesebb párosítást kóstolhatnak meg az ide látogatók.
Az őszi Budavári Pálinka - és Kolbászfesztiválon egy több mint száz éves múlttal, de hazánkban most startoló kávémárka debütál. A Caffé Cagliari és a Rézangyal közös „munkájából” egy igazi különlegesség született, amely kimondottan a Fesztiválra készült. Az Olaszországban népszerű Corretto (espresso és grappa) mintájára készült kávékülönlegességek most először kerülnek a nagyközönség elé. Az italokat minden esetben két fő alkotóelem határozta meg: az espresso kávé és a Rézangyal, a Márton és Lányai, illetve a Békési párlatai.

A kulináris kuriózumokat hat ízben próbálhatják ki a kíváncsiskodók, köztük a legmeglepőbbek talán az ágyas málna, a birs, vagy az aszútörköly pálinkákkal készített kávék.