-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
sofőr
-
Kertigép Értékesítő
-
Tengeri telepítési technikus szakember
2024. 04. 17
-
Engineering Molding Manager
2024. 04. 19
-
Mercedes-Benz Személygépjármű Értékesítési Tanácsadó
2024. 04. 18
-
Raktáros-targoncás
2024. 04. 19
-
Nyugdíjas operátor
2024. 04. 19
-
Junior Villamosmérnök
2024. 04. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Az aszaltgyümölcsös sangria készítése
Hozzávalók:
6 db aszalt, szeletelt füge, 6 szárított sárgabarack, szeletekre vágva 1 / 2 csésze aszalt áfonya, 1 / 2 csésze mazsola, 1 / 4 csésze brandy, 2 evőkanál méz, 1 üveg Rioja vagy Merlot, 1 liter ásványvíz
Elkészítése:
Egy edényben keverjük össze a szárított gyümölcsöket, a brandyt és a mézet.
Alacsony lángon addig főzzük, amíg fel nem forr. Ezután vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Majd adjuk hozzá a bort és jól keverjük össze. Ezután hűtőszekrényben hagyjuk állni egy napig. A legmutatósabb, ha üvegkancsóban szolgáljuk fel.
Tálaláskor adjunk hozzá jégkockákat és az ásványvizet.
értékelés