-
szerelő - motorcsónak szerviz
-
Jogi asszisztens
-
Iskolatitkár
-
Hegesztő,Lakatos,Villanyszerelő,Víz-gáz-fűtésszerelő
-
Extruderkezelő
-
Bútorasztalos
-
autófényező/előkészítő
-
KÖNYVELŐ
2023. 01. 26
-
Vegyipari Gépkezelő
2023. 01. 27
-
Üzemeltető műszerész
2023. 01. 26
-
Minőségbiztosítási mérnök
2023. 01. 27
-
Beszállítói minőségbiztosítási mérnök
2023. 01. 27
-
Kereskedelmi manager
2023. 01. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

Az aszaltgyümölcsös sangria készítése
Hozzávalók:
![]() |
6 db aszalt, szeletelt füge, 6 szárított sárgabarack, szeletekre vágva 1 / 2 csésze aszalt áfonya, 1 / 2 csésze mazsola, 1 / 4 csésze brandy, 2 evőkanál méz, 1 üveg Rioja vagy Merlot, 1 liter ásványvíz
Elkészítése:
Egy edényben keverjük össze a szárított gyümölcsöket, a brandyt és a mézet.
Alacsony lángon addig főzzük, amíg fel nem forr. Ezután vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Majd adjuk hozzá a bort és jól keverjük össze. Ezután hűtőszekrényben hagyjuk állni egy napig. A legmutatósabb, ha üvegkancsóban szolgáljuk fel.
Tálaláskor adjunk hozzá jégkockákat és az ásványvizet.
értékelés