-
Lovász állás
-
Személy- és vagyonőr
-
Főpincér
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Szociális gondozó és ápoló, házi segítségnyújtás Budapesten
-
Autószerelő
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Sourcing Manager – Corporate Services
2023. 10. 04
-
Raktáros | Alsómocsolád
2023. 10. 03
-
Forgácsoló gépbeállító
2023. 10. 04
-
Beszerzési specialista gyakornok
2023. 10. 04
-
Rendszer konfigurálási gyakornok
2023. 10. 04
-
Gépbeállító (12 órás munkarend) - Tatabánya
2023. 10. 04
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

Az aszaltgyümölcsös sangria készítése
Hozzávalók:
![]() |
6 db aszalt, szeletelt füge, 6 szárított sárgabarack, szeletekre vágva 1 / 2 csésze aszalt áfonya, 1 / 2 csésze mazsola, 1 / 4 csésze brandy, 2 evőkanál méz, 1 üveg Rioja vagy Merlot, 1 liter ásványvíz
Elkészítése:
Egy edényben keverjük össze a szárított gyümölcsöket, a brandyt és a mézet.
Alacsony lángon addig főzzük, amíg fel nem forr. Ezután vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Majd adjuk hozzá a bort és jól keverjük össze. Ezután hűtőszekrényben hagyjuk állni egy napig. A legmutatósabb, ha üvegkancsóban szolgáljuk fel.
Tálaláskor adjunk hozzá jégkockákat és az ásványvizet.
értékelés