-
Értékesítési vezető
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Takarító
-
Kertigép Értékesítő
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Bolti eladó
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Junior General QA Engineer @ NIX Tech Kft.
2024. 04. 27
-
Mobil Értékesítési Tanácsadó (Lakossági) | Nyíregyháza
2024. 04. 27
-
Kreatív szövegíró @ Viapan Group
2024. 04. 27
-
Platforms Engineer @ Chorus One
2024. 04. 27
-
Marketing Operations Specialist @ Formlabs Kft
2024. 04. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Céklás brownie
Hozzávalók:
- 250 g vaj
- 250 g étcsokoládé (70% kakaótartalmú)
- 3 tojás
- 250 g cukor
- 150 g liszt
- 1 tk sütőpor
- csipetnyi só
- 250 g főtt, lereszelt cékla
Fözzük meg a céklát, hámozzuk és reszeljük le. Olvasszuk össze a vajat a csokoládéval, majd egy másik edényben habverővel keverjük simára a tojásokat a cukorral. Keverjük össze a kettőt, majd szitáljuk a csokis keverékhez a sütőporos lisztet. Végül mehet bele a cékla, de ne keverjük hosszan, mert akkor kemény lesz a brownie.
A keveréket öntsük az előre kivajazott lapos tepsibe, simítsuk el spatulával, majd előmelegített sütőben, 180 fokon süssük 20-25 percig. Akkor van kész, ha a tésztánk közepébe szúrt villára csak néhány szem morzsa tapad.
Egészségünkre!
Még több izgalmas CÉKLÁS RECEPT
értékelés