-
karbantartó
-
Területi értékesítési munkatárs - Győr
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
takarító
-
óvodapedagógus
-
Irodavezető (munkaerő-kölcsönzés) - Szombathely
-
Autófényező
-
Szerelők
2025. 01. 20
-
Raktáros | Tihany
2025. 01. 24
-
Operátor
2025. 01. 24
-
Karbantartó gépbeállító
2025. 01. 25
-
Termelésvezető (3221)
2025. 01. 24
-
Jogász gyakornok szabályozási területen
2025. 01. 24
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Vaníliával is ízesíthetjük
Hozzávalók:
25 dkg étcsokoládé, vagy kakaó, 15 dkg vaj, 10 dkg cukor, 3 tojás, kevés só, 1 zacskó zselatin, díszítésnek tejszínhab, aki szereti, tehet bele vaníliát
Elkészítés:
Áztassunk egy doboz zselatint egy fél bögre hideg vizbe, majd hagyjuk állni.
Vízgôz fölött olvasszuk fel a csokit , mikor már felolvadt, tegyük bele a cukrot és a vajat. Aztán keverjük hozzá a tojásokat, a zselatint és egy pici sót. Amikor elkészült ötsük hideg vízzel kiöblített formákba és tegyük a hűtőszekrénybe. Amint megkeményedett, tejszínhabbal tálaljuk.
értékelés