-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Mérlegképes Könyvelőt Keresünk Azonnali Kezdéssel Heti 4 Napban
-
szövő és varró szakmunkást keresünk
-
Asztalos
-
Bútorasztalos
-
sofőr
-
Robothegesztő gépkezelő
2024. 03. 12
-
Hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó ügyintéző
2024. 03. 19
-
Php Fejlesztő
2024. 03. 19
-
Nehézgép kezelő
2024. 03. 19
-
Fűrészgép kezelő
2024. 03. 19
-
Villanyszerelő / Műszerész
2024. 03. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Vaníliával is ízesíthetjük
Hozzávalók:
25 dkg étcsokoládé, vagy kakaó, 15 dkg vaj, 10 dkg cukor, 3 tojás, kevés só, 1 zacskó zselatin, díszítésnek tejszínhab, aki szereti, tehet bele vaníliát
Elkészítés:
Áztassunk egy doboz zselatint egy fél bögre hideg vizbe, majd hagyjuk állni.
Vízgôz fölött olvasszuk fel a csokit , mikor már felolvadt, tegyük bele a cukrot és a vajat. Aztán keverjük hozzá a tojásokat, a zselatint és egy pici sót. Amikor elkészült ötsük hideg vízzel kiöblített formákba és tegyük a hűtőszekrénybe. Amint megkeményedett, tejszínhabbal tálaljuk.
értékelés